Sund Kost >> Ernæring

God Morgenmad

Selv om morgenmad for mange mennesker indebærer at snuppe en skål af sukkerholdige korn på flugt, denne vigtige første måltid på dagen kan være så meget mere end det. God morgenmad måltid ideer vrimler, og trækker sammen til en tilfredsstillende kombination indebærer blot en smule planlægning og forberedelse. En ideel morgenmad væver i kvalitet protein, sundt fedt og nogle kulhydrater. Sørg for at du spiser nok morgenmad til at prime din krop og sind for maksimal produktivitet i morgen og hele dagen. Forberede og samle så meget af din morgenmad, som du kan natten før. Den måde, vil du spare tid, hvis du er løb i morgen.

Korn og Æg

Havregryn eller müsli toppet med frisk frugt, sammen med æg, gør det til en lækker og energi-styrke morgenmad combo. Kog dine æg, men du kan lide dem, for eksempel, røræg eller hårdkogt. Nyd denne måltid med nogle hot eller iced urte-te. Godt valg omfatter ingefær og pebermynte-te.

Omelet eller Tærte

En omelet eller quiche indeholder æg, som en base, plus grøntsager såsom broccoli, spinat, løg, hvidløg, squash og peberfrugter. Prøv også kød som skinke, pølse, bacon, kylling eller kalkun, for en ekstra protein boost. Drys en blanding af nogle cheddar eller provolone-ost ost. På den side, forberede en smuk og forfriskende frugt-cup, der indeholder årstidens frugter. Omelet eller tærte smager fantastisk med et glas frisk presset appelsinsaft, sort te eller kaffe.

Smoothie

For en drikkelig morgenmad måltid fyldt med næringsstoffer, kan du overveje en smoothie. Du kan nyde denne morgenmad, når du er på farten, og travlt med at passe ind i et sundt måltid. Brug din fantasi, når du vælger ingredienser til at indeholde, men nogle muligheder omfatter yoghurt, soja, mælk, kokos olie, ris eller whey protein pulver, friske eller frosne bær, kirsebær, bananer, mandel smør, kakao og avocado. Eksperimentere med forskellige ingredienser til at komme med dine foretrukne varianter.

Yoghurt og Frugt

Selv hvis du føler at du ikke har tid til en sund morgenmad, er noget så simpelt som yoghurt og et stykke frugt, som en pære, banan eller æble, kan give den helt rigtige mængde af brændstof din krop har brug for. Hvis du er følsomme over for mælkeprodukter, kan du prøve alternativ yoghurt stammer fra ged eller kokosmælk. Kefir er svarende til yoghurt, og er drikkeligt, så overvej det, til en forandring, i stedet for yoghurt. Hvis dette måltid morgenmad behov en lidt noget ekstra, omfatte et stykke af fuldkorn toast eller bagel smurt med nøddesmør.

Rester

For at ændre din morgenmad måltid med en lidt uforudsigelig menu, trække ud af dine rester fra køleskabet. Bøf med grøntsager, søde kartofler, skinke eller kylling med broccoli røre-yngel smag lækker og virkelig vil fylde dig op, indtil frokosttid. Dine madrester vil ikke gå til spilde!

Om Forfatteren

Judy Wilson har du skriver og redigerer ekspertise inden for sundhed, teknologi, kæledyr, virksomhed og rejser. Hun har bidraget til USAToday.com, SFGate.com og en lang række andre publikationer. Wilson fik en Bachelor i journalistik og massekommunikation fra University of North Carolina i Chapel Hill, hvor hun afsluttede Mini-Medical School.

Foto Credits

ADVERT

Mest populære