Sund Kost >> Sunde Måltider

Hvad Er en God Morgenmad til at Spise for en Gymnastik Konkurrence?

Skrevet af Jill Corleone, RDN, LD; Opdateret November 21, 2018

Du kan være på kant morgen af din gymnastik konkurrence, men du er nødt til at tage tid til at spise en god morgenmad. For gymnaster, en sund morgenmad er afgørende for energi, balance, udholdenhed og koncentration. Spise en god morgenmad kan også hjælpe med at forhindre skade. Hvad og hvor meget, du spiser, afhænger af, hvornår du er med i konkurrencen, samt intensiteten og længden af din rutine. Din alder, hvis du stadig vokser, har også indflydelse på, hvor meget du spiser til morgenmad.

Grundlæggende Ernæring

Mens hvad du spiser morgen af din konkurrence, kan hjælpe din præstation, som en gymnast er det vigtigt at spise en sund, afbalanceret kost hele tiden. Gymnastik kræver korte byger af energi, så du er nødt til at gøre kulhydrater -- dine muskler' foretrukne energikilde -- fokus på din kost. Protein -- som hjælper til muskel bygning og reparation-og fedt-som også giver energi -- er også vigtigt, men i mindre mængder. For at få mest gavn ud af fødevarer, spise det meste næringsstof-rige elementer. Sund carb kilder omfatter frugt, grøntsager, hele korn og bønner. For proteiner, spis magert kød, fjerkræ, fisk, skaldyr og soja. Nødder, frø og vegetabilske olier er sunde kilder til fedt. Fedtfattige mejeriprodukter, mælk og yoghurt giver sunde kulhydrater og protein.

Morgenmad i Morgen Konkurrencer

Hvis din gymnastik konkurrence er i morgen, og du kun har to-tre timer til at spise, før der gå tid, spise en let morgenmad. Dette måltid skal være højt i komplekse kulhydrater, såsom hele-korn, og omfatter nogle af magert protein. En god pre-konkurrence morgenmad for en tidlig morgen gymnastik mødes kan omfatte hele hvede toast, fedtfattig yoghurt og en banan. For tidligt om morgenen konkurrencer, og undgå fødevarer med et højt fedt, fiber og laktose at forhindre, mave ubehag.

Morgenmad, Eftermiddags-eller Aften-Konkurrence

Til senere konkurrencer, hvor du kan have op til 4 1/2 timer til at fordøje din mad, kan du spise en større morgenmad. Dette måltid skal også være høj i kulhydrater og omfatter magert protein. En morgenmad måltid, du kan nyde eftermiddags-eller aften-konkurrencer kan omfatte en skål af hele korn, klar til at spise korn med lavt fedtindhold mælk, en orange, to hårdkogte æg og en ristet hele hvede engelsk bolle med peanutbutter.

Morgenmad Efter Konkurrencen

Hvad du spiser efter din konkurrence er lige så vigtigt som hvad du spiser før. Hvis du har en tidlig morgen konkurrence, spis en let morgenmad inden for 30 minutter efter endt til at fremme muskel healing og genopbygge energi butikker. Denne let måltid bør indeholde en blanding af kulhydrater, protein og fedt. En let morgenmad efter din morgen gymnastik mødes kan omfatte peanut smør med skivede æbler eller en bagel med fedtfattig ost. Det er også vigtigt at rehydrere efter konkurrence. Drikke kølet væsker, såsom vand eller en sportsdrik, for hurtigere absorption og til at køle din krop.

Om Forfatteren

Jill Corleone er en registreret diætist og sundhed coach, som har været at skrive og holde foredrag om kost og sundhed i mere end 15 år. Hendes arbejde har været omtalt på Huffington Post, Diabetes Self-Management og i bogen "Noninvasive Mekanisk Ventilation," redigeret af John R. Bach, M. D. Corleone har en Bachelor of Science i ernæring.

ADVERT

Mest populære