Sund Kost >> Sunde Måltider

Hvad Er God Og Dårlig Sund Livsstil?

Skrevet af Janet Renee, MS, RD; Opdateret: December 02, 2018

Nu har de fleste Amerikanere ved, at scarfing ned fastfood, ryger cigaretter, drikker store mængder af alkohol og undgå fysisk aktivitet, livsstil valg, der har negative virkninger på dit helbred. Der er imidlertid nogle overraskende usund livsstil vaner, du måske ikke kender. Hver dag kan du opleve, at du er at træffe valg, som har en negativ indvirkning på dit helbred, uden at vide det. Læs videre for at finde ud af om fire vaner, som du bør pause nu.

Springe Morgenmaden

Når du altid er på farten, fra det tidspunkt, alarmen lyder, indtil dit hoved rammer puden om natten, kan det synes rimeligt at springe morgenmad og snup en kop kaffe i stedet. Hver dag, millioner af voksne i Usa springe morgenmad, måske ikke indse, hvordan denne vane er skadelige for helbredet.

Uden en sund morgenmad din krop er mindre tilbøjelige til at fungere på sit bedste. I virkeligheden, spise morgenmad, især en næringsstof-pakket én, der er knyttet til bedre hjerte sundhed, ifølge forskning. I en undersøgelse, der omfattede 4,000 midaldrende voksne, morgenmad skippere var mere tilbøjelige til at have usunde plaque oprustning i deres arterier end dem, der spiste en solid morgenmad.

At Spise For Mange Kalorier For Sent

Talemåden "spis morgenmad som en konge, frokost som en prins, og middag som en tigger," er sandt, i henhold til videnskab. Spiser dit største måltid tidligere på dagen og din mindste måltid senere på er bedre for dit helbred. Din krop er en kompliceret ur, der balancerer energi hele dagen, og det foretrækker det, når du undgå store måltider om natten. Faktisk, beviser, der tyder på, at timingen af dine måltider er lige så vigtigt, som hvad du spiser. Nogle undersøgelser viser, at chowing ned på store måltider sent på natten, kan være knyttet til en øget risiko for fedme, ifølge en gennemgang af undersøgelser, der er offentliggjort i Proceedings of the Nutrition Society i 2016.

At Drikke Dine Kalorier

Juice kan være alle de vrede i nogle sundheds-bevidste kredse, men sandheden er, du ikke gør dig selv en tjeneste, når du gør det til en vane at drikke dine kalorier. Når du spiser fast føde, kemiske reaktioner i din krop finde sted, som opfordrer dig til at føle dig mæt, så skal du naturligvis reducere den resterende del af dit kalorieindtag for dagen.

Hvis du vågner op og drik et glas eller appelsinjuice, vil det ikke have samme effekt som at spise en appelsin, som indeholder plante fiber og kræver din krop til at bryde det ned. Væske bare ikke undertrykke sult og holde dig tilfreds med den måde fast føde gør, hvilket gør det til en usund vane at drikke dine kalorier.

Multi-Tasking, Mens Man Spiser

Uanset om du spiser, mens du arbejder på dit månedlige budget eller indhente på dine foretrukne tv-show, gøre andre ting, mens du spiser er en usund vane. Når du laver mere end én ting på én gang, er det nemt at mindlessly indtager flere kalorier, end du havde tænkt dig.

Mennesker, der spiser mindefyldt er mindre tilbøjelige til at spise for meget på et givet måltid. Mindful eating betyder fokus på dit måltid og nyde processen af at spise uden forstyrrelser, der kan sabotere hvor meget du spiser.

Om Forfatteren

Janet Renee er en registreret diætist med fokus på hormonel ubalance. Hun hjælper kunder med spørgsmål som polycystisk ovarie syndrom og insulinresistens skabe balance i deres hormoner, og tabe sig gennem kostændringer. Renee deler sin viden og ekspertise gennem regelmæssige bidrag til sundhed og wellness-publikationer, herunder Form, Kvinders Sundhed og Vegetariske Gange.

ADVERT

Mest populære