Sund Kost >> Sunde Måltider

Hvad Går Med Hvidløgsbrød Andre End Spaghetti?

Skrevet af Meg Campbell; Opdateret November 21, 2018

Spaghetti og hvidløg brød danne en traditionel binding, der kan synes uadskillelige, hvis regelmæssigt fremhævede i din kulinariske rutine. Ligesom du kan vælge at tjene en frisk grøn salat med spaghetti, hvidløg, brød gør en ideel tilbehør til mange andre retter. Visse fødevarer er specielt velegnet til sin sprøde tekstur og pikant smag, herunder bønner, tomater, ristede grøntsager, mørt bladgrøntsager, bøf, kylling, fisk og skaldyr. Brug hvidløg, brød at lave et let måltid mere tilfredsstillende, eller servér den sammen med kød eller fjerkræ i stedet for de sædvanlige hovedret stivelse.

Supper og Gryderetter

Hvidløg, brød er en klassisk akkompagnement til næsten enhver slags suppe eller gryderet. Det er almindeligt forbundet med tomat-baserede supper, men er lige så relevant, som serveres sammen med bønner, grøntsager, kylling, oksekød, fisk og skaldyr, supper eller gryderetter. Toppen af en enkel, stor gryderet af ristede grøntsager med hunks af hvidløg brød. For en klassisk Toscansk skål, læg et helt stykke hvidløg brød i bunden af en skål og en grydeske over en portion tomat og hvid bønnesuppe. Sorte bønner med ristede tomater, østers med spinat, krydderurter,-stegt kylling med squash og italienske kødboller med hvide bønner er nogle, suppe og ragout smagssammensætninger at parre godt med hvidløg brød.

Salater

Hvidløg brød er ligeledes velegnet til forskellige slags salater, der spænder fra sarte grønne vendt i en enkel vinaigrette til den klassiske caprese salat bestående af skiver tomater, frisk mozzarella, basilikum blade og en støvregn af olivenolie. Udelade den traditionelle hvidløg, croutoner på en Cæsar-salat og servere den sammen med smøragtig ristede hvidløg smurt på ristet fransk brød. Par små runder af hvidløg, brød med saftige tomater fyldt med krabbesalat, eller top lange stykker af hvidløg, brød med varme asparges klædt i citronsaft og barberet Parmesan. Par sprøde hvidløg brød med et bud på tre-bønne salat af kogte lima, tranebær og cannellini bønner, eller bruge det til at ledsage en varm couscous, tranebær og garbanzo bønner salat.

Lette Måltider

Brug hvidløg brød til at lave et lille måltid, mere mættende. Tjene op sammen med let sauteret spinat og svampe garneret med ristede pinjekerner og smuldret gedeost, eller top med barberet gruyère-ost til par med quiche eller et æg frittata lavet med ristede grøntsager. Det er også en klassisk akkompagnement til en skål af dampede muslinger eller muslinger. Omdanne hvidløg brød sig ind i et let måltid eller appetitvækker, ved at tilføje et lag af moden, skåret i tynde skiver arvestykke tomater. Alternativt, top kogte hvidløg brød med papirtynde skiver prosciutto og modne figner og toast det under en varm slagtekyllinger i et par minutter.

Måltider

Ligesom spaghetti og hvidløg brød er så ofte serveres sammen, så er spaghetti og kødboller. Give afkald på spaghetti og serverer en solid italiensk middag af sprøde hvidløg brød, tomat-og-urt-infunderes frikadeller og en enkel grøn salat. Brug hvidløg brød i stedet for en almindelig baguette til at sop op saft af en kylling stegt med løg, hvidløg, nye kartofler, tomater og lidt hvid vin. Tjene pesto-smurt hvidløg brød sammen dampet Swiss chard og skåret i tynde skiver grillet bøf. I varmt vejr kan gæsterne spise på grillet majs, spicy hvidløg, brød og kogte rejer eller grillet kylling. I vinteren, serverer traditionelle hvidløg brød med squash lasagne.

Om Forfatteren

Baseret lige uden for Chicago, Meg Campbell har arbejdet i fitness-branchen siden 1997. Hun er blevet skriftligt sundhed-relaterede artikler siden 2010, primært at fokusere på kost og ernæring. Campbell, der deler sin tid mellem sin hjemby og i Buenos Aires, Argentina.

ADVERT

Mest populære