Sund Kost >> Andre

Give Din Baby den Bedste Næringsstoffer Gennem Amning

Oversigt

Som en ammende mor, du behøver ikke at holde sig til en yderst restriktiv diæt, men du ønsker måske at begrænse usunde fødevarer valg og forsøge at optimere dine måltider til også at omfatte ting, der vil hjælpe dit barn trives. Du får brug for mindst for 1800 kalorier om dagen for at opretholde din mælk levering, og du og din baby vil både føle sig bedre, hvis du får de fleste af de kalorier fra sunde hele fødevarer. Den Amerikanske Academy of Pediatrics anbefaler, at du ammer din baby i minimum et år, og fortsætter med at amme, så længe både mor og barn ønsker det.

Ryan McVay/Lifesize/Getty Images

Fødevarer for at Undgå under Amning

En ammende mor ikke er nødt til helt at undgå fødevarer, så længe barnet ikke viser en følsomhed over for moderens kost, men nogle fødevarer bør indtages kun i moderate mængder. Mens du ammer, bør du begrænse koffein indtag til to eller tre kopper om dagen. Hvis du drikker alkohol, skal du vente to til tre timer efter at have en enkelt drink før amning din baby for at give alkohol til at rydde dit system. Fisk indeholder omega-3 fedtstoffer, der hjælper en med at amme baby ' s udvikling af hjernen, men fisk kan også være forurenet med kviksølv. Holde sig til at spise omkring 12 ounces fisk om ugen for at sikre et sundt udbud af omega-3 fedtstoffer og samtidig holde risikoen for kviksølvforgiftning lave. Undgå tilefish, konge makrel, sværdfisk og haj, fordi disse fisk er høje i kviksølv. Laks, sej, havkat og dåse light tun er gode valg, der er lav i kviksølv.

Hemera Teknologier/PhotoObjects.net/Getty Images

Kan Soda Til Skade, Mens Du Ammer?

Sodavand, vil ikke nødvendigvis medføre et problem, når du ammer, men nogle af de komponenter, der er i sodavand kan være problematisk, så du kan være nødt til at begrænse din sodavand forbrug til kun et par dåser eller glas om dagen. Koffein er en sodavand ingrediens, der bør være begrænset i en amning, kost, så hvis du drikker en masse sodavand, er du muligvis nødt til at skifte til en koffein-fri udvalg. Kunstige sødestoffer, der er godkendt af FDA, er alle betragtes som sikkert for amning, men hvis du har en baby, der er diagnosticeret med lidelsen PKU eller føllings sygdom, så er du muligvis nødt til at undgå sodavand med aspartam. Check med din børnelæge.

Jupiterimages/Photos.com/Getty Billeder

Hvordan Ingefær Påvirker Amning Babyer

Nogle folkelige traditioner anbefaler, at man ikke indtager ingefær mens du er gravid eller ammende, men ingen videnskabelig grund findes til at undgå. Ifølge den AMERIKANSKE Food and Drug Administration, ingefær, er generelt anerkendt som sikker for mødre til at amme spædbørn. Mens du kan opleve milde bivirkninger fra ingefær, såsom halsbrand eller mavesmerter, ikke er nok af ingefær rejser gennem dit bryst mælk for at påvirke din baby. Smagen af ingefær kan drysse i dit bryst mælk, dog, og kan gøre dit barn mere tilbøjelige til at nyde ingefær-krydret fødevarer, der senere i livet. En undersøgelse fra 2001 i tidsskrift "Pediatrics" fandt, at spædbørn udsættes for særlige stærke smag i mælk fra deres mor viste en præference for disse varianter senere.

Hemera Teknologier/AbleStock.com/Getty Images

Kan Mine Børn Suger Alt Min Kost, Mens Du Ammer?

Så længe du får en afbalanceret kost, der indeholder den mindste anbefalede mængder af næringsstoffer til en ammende kvinde, både du og dit barn skal have tilstrækkelig næring til at opretholde jer begge. Næringsstof krav til en ammende mor, er typisk højere for de fleste næringsstoffer i forhold til ikke-ammende kvinder. Fordi en ammende mor ' s krop har en tendens til fortrinsvis at give næring til barnet, i stedet for sig selv, det er muligt at blive mangelfuld i et eller flere vitaminer eller mineraler, hvis din kost er mangler i et bestemt næringsstof. Mange læger anbefaler fortsat at tage en prænatal vitamin, mens sygepleje som en sikkerhedsforanstaltning for at sikre, at alle næringsstof niveauer ophold passende uanset hvad moderen spiser.

Jupiterimages/Brand X Pictures/Getty Images

Kan Du Tage Hørfrø Ryster, Mens Du Ammer?

Sikkerheden af hørfrø amning er ukendt, og rådgivning om emnet er modstridende selv blandt eksperter. Mayo Clinic anbefaler, at man undgår hørfrø helt indtil efter din baby er blevet vænnet fra, fordi der ikke er nogen videnskabelige beviser for eller imod hørfrø forbrug under amning. Hørfrø kan have fysiologiske virkninger i raske voksne, såsom at sænke blodtrykket og blodsukkeret. Men, børnelæge Dr. Willliam Sears anbefaler, at ammende mødre indtage en spiseskefuld hørfrøolie hver dag, fordi de frø, der indeholder en vigtig olie som er gavnligt for tidlig udvikling af hjernen. Derudover, mange ammende mødre regelmæssigt spiser hørfrø som en del af deres almindelige kost, især i kulturer, hvor hørfrø har været en fødekilde for tusindvis af år, og ingen rapporter om problemer, der har været registreret i mennesker. Tal med din læge om, hvorvidt hørfrø er sikkert for dig og din baby før, herunder hørfrø ryster på din kost.

Siri Stafford/Photodisc/Getty Images

Kan jeg Bruge HCG Kost Dråber, Hvis jeg Ammer?

HCG dråber er en koncentreret form for human chorion gonadotropin, et hormon, der frigives af kroppen under graviditeten. Dieters nogle gange tage dem i forbindelse med en bestemt mad plan, men dette er generelt ikke betragtes som en sund metode til slankekure. Du bør ikke bruge HCG kost falder, når amning, fordi det er uvist, om den menneskelige chorionic gonadotropin i dråber rejser i modermælken, eller om det kan skade dit barn. Også, HCG kost kræver et meget lavt kalorie indtag, omkring 500 kalorier om dagen, hvilket ikke er tilstrækkeligt til at støtte modermælk produktion, så er du sandsynligvis til at opleve problemer med at producere mælk, hvis du går på denne kost.

Paul Tearle/Stockbyte/Getty Images

Mængden af fiskeolie Taget af en Ammende Mødre

Fiskeolie indeholder langkædede omega-3 fedt DHA, som kan rejse ind i modermælk, og hjælpe med at opbygge dit barns udvikling af hjernen. Omega-3 fedtstoffer kan også hjælpe med at reducere risikoen for postpartum depression hos moderen. Den Amerikanske Graviditet Association anbefaler, at indtagelse af mindst 300 mg af DHA hver dag, så hvis du bruger en fisk olie tillæg, kigge efter en, med mindst dette beløb. Forskellige fiskeolie-præparater har forskellige DHA niveauer, så en brand kan indeholde så meget i en enkelt kapsel, mens et andet mærke kan kun have halvdelen af dette beløb per kapsel. Mens fisk kan være forurenet med kviksølv, destillation processer, der anvendes til at udskille olie-typisk fjerner forurening. Nogle mærker af fiskeolie, der er blevet uafhængigt testet af laboratorier, som er registreret med FDA, eller SOM og certificeret fri for kviksølv, men der er ingen central bestyrelse, der tilbyder denne form for certificering.

SW-Productions/Brand X Pictures/Getty Images

Kan jeg Tage Eventuelle Tillæg, Hvis jeg Ammer og Min Baby Er forkølet?

Generelt, amning er det bedste supplement til et barn med en kold, fordi modermælk indeholder antistoffer og live immunceller at hjælpe hende med at bekæmpe virus, der forårsager sygdom. Kosttilskud er beregnet til at reducere symptomer på en kold i en voksen, som echinacea og homøopatiske midler, generelt ikke kan rejse ind i din modermælk, så tage dem med dig det er usandsynligt, at gøre dit barn til at føle sig bedre. Hvis du ønsker at tage kosttilskud for at hjælpe med at forhindre dig i at fange din baby er koldt, så tal med din børnelæge om som supplement til at tage og den korrekte dosis til at bruge.

Om Forfatteren

Bridget Coila har specialiseret sig i sundhed, ernæring, graviditet, pet og forældrerollen emner. Hendes artikler har optrådt i Ilt, Dansk Fitness og på forskellige hjemmesider. Coila har en Bachelor of Science i celle-og molekylær biologi fra University of Cincinnati, og mere end 10 års medicinske forskning oplevelse.

ADVERT

Mest populære