Sund Kost >> Kost

Hvad Betyder Ingefær Te Gøre for Dig?

Skrevet af Lindsay Boyers; Opdateret: November 19, 2018

Ingefær har været brugt i århundreder, både i madlavning og til medicinske formål. Selv om roden bruges ofte som en ingrediens i varme retter eller jorden og tørret i et integreret element i din spice kabinet, ingefær te er også ved at blive mere og mere populære. Fås i færdige te poser eller nemt gøres derhjemme med frisk ingefær, rod, ingefær te kan slippe af med kvalme, lindre smerter, mindske kronisk inflammation, og forbedre fordøjelsen og til at afhjælpe ubehagelige mave symptomer.

Bosætte Sig På Din Mave

Ingefær er kendt som en anti-kvalme støtte. På grund af dette, ingefær er ofte anbefales som et middel for dem, der bliver søsyg.

Ifølge en 2016 rapport i Integrativ Medicin Indsigt, de forbindelser, der gingerol og shogaol, som giver ingefær dens bid, er ansvarlige for at hjælpe med at reducere kvalme og opkastning forbundet; men det gælder ikke kun til søsyge. Ingefær te kan også reducere kvalme i forbindelse med morgenkvalme under graviditeten og efter behandling med kemoterapi.

Forbedre Fordøjelsen

Din fordøjelseskanalen går hele vejen fra din mund til din anus, og for alt til at køre problemfrit, hver struktur langs den måde, er at være i stand til at gøre sit arbejde ordentligt. Desværre, der er en anslås, at 60 til 70 millioner Amerikanere er ramt af fordøjelsessygdomme.

Den gode nyhed er, at de samme forbindelser i ingefær te, der hjælper med at lindre kvalme kan give en assist til fordøjelseskanalen ved at hjælpe med at lindre irritation af mave-tarmkanalen, ved at stimulere kroppen til at producere mere af det spyt, der starter fordøjelsen og ved at øge produktionen af galde, som hjælper med at nedbryde fedt. Ingefær har også vist sig at forbedre bevægelighed for fødevarer og væsker gennem fordøjelseskanalen, som kan bidrage til at forebygge forstoppelse.

Reducere Din Smerte

Ingefær te kan også være et effektivt middel mod smerter. Undersøgelser viser, at indtagelse af ingefær hver dag, kan hjælpe med at reducere smerter og ømhed efter øvelsen og hjælpe med at lindre smerten af med menstruationsgener kramper.

En undersøgelse offentliggjort i Archives of Gynækologi og Obstetrik, 122 kvinder, der har oplevet moderate til svære menstruationssmerter var opdelt i to separate grupper. Den ene gruppe fik mefenamic acid, er en receptpligtig medicin til smertelindring, hver otte timer, mens den anden gruppe blev instrueret i at indtage ingefær hver seks timer. I slutningen af undersøgelsen, forskere konkluderede, at ingefær er lige så effektive til smertelindring som receptpligtig medicin, men uden at nogen af de negative bivirkninger.

Lavere Betændelse

Kronisk inflammation er forbundet med hundredvis af sygdomme, herunder diabetes, respiratory disease, colitis ulcerosa og visse kræftformer. Der er mange ting, der kan forårsage kronisk betændelse, men at få det under kontrol er afgørende for din sundhed. Ifølge forskning, et bestemt stof i ingefær kaldet 10-gingerol kan reducere inflammation, især i hjernen.

Om Forfatteren

Lindsay Boyers er en holistisk ernæringsekspert med en bachelorgrad i mad og ernæring og et certifikat i holistisk ernæring rådgivning. Hun har en baggrund i funktionel ernæring og 8 udgivne bøger, herunder Alt Guide til tarmfunktionen, Alt Guide til Ketogen Diæt, og Alt Guide til Intermitterende Fastende.

ADVERT

Mest populære