Sund Kost >> Sunde Måltider

Er Ingefær Te er Godt for Bihuler?

Skrevet af Fred Decker; Opdateret: November 19, 2018

Hoved forkølelser, allergier og kronisk bihulebetændelse er ikke blandt de mest alvorlige sundhedsmæssige problemer, men de kan medføre en uforholdsmæssig stor mængde af elendighed med dem. Den besværede vejrtrækning og pres hovedpine, der kommer med bihuler er enormt ubehageligt, især når længere. Hvis du ikke kan lide den idé, at bruge nasal tåger eller over-the-counter decongestants for en længere periode, kan du overveje at bruge hot ginger te som et alternativ. Det er effektivt og meget safe ved moderate doser.

Det er de Enkle Ting

Ingefær te hjælper med at lindre bihuler i to enkle måder, før sine egne karakteristika kommer ind i billedet. For det første, at tage ekstra væske er en del af standard rådgivning læger tilbyder sinus patienter. Dette hjælper tynd slim i dine bihuler, og hjælper dem dryppe af. For det andet, damp, har den virkning, udtynding og løsne slim. Du kunne steam dine bihuler med et par ekstra minutter i badet, men en kop krydret, aromatisk ginger te-er en mere praktisk alternativ hele dagen.

En Stikkende Fornøjelse

Mange planter indeholder stoffer, der oprindeligt er beregnet til at afskrække rovdyr, men som mennesker er kommet til værdi. Disse omfatter phenolforbindelser, såsom piperine, som giver sort peber dens bid, og capsaicin, som er det samme i chili. Frisk ingefær indeholder gingerol, en fællesbetegnelse for en gruppe af aromatiske forbindelser. De er mildere end deres pebret kin, men stadig potent. Hvad der er vigtigere for dem med problemer med bihulerne, gingerol er en naturlig anti-inflammatorisk, der lindrer hævede nasal membraner. Undersøgelser har vist, at en af de gingerols også undertrykker slim produktion, der hjælper med at lindre din tilstoppet hoved, efter at UCLA Center for Øst-Vest-Medicin.

At Foretage Ingefær Te

Ingefær te er altid tilberedt med friske ingefær, snarere end tørrede, fordi tørring proces ændrer root ' s kemi. For at gøre en pint af ingefær te, skåret otte til 10 meget tynde skiver fra en virksomhed, plump, frisk stykke ingefær. Læg stykkerne i en lille gryde med lidt mere end en pint af vand -- du vil tabe mindst en fjerdedel kop fordampning -- og lad det koge dem i 20 til 25 minutter. Stamme ud i stykker af ingefær og drikker varm te eller chill det til senere brug. Bare opvarme det i din mikrobølgeovn, indtil den er rygende varm, og forsøde det let med honning eller nogen sødemiddel, du foretrækker.

Sikkerhed

National Center For Komplementær og Alternativ Medicin beskriver ingefær som en sikker selv-behandling stof for de fleste mennesker, med begrænsede bivirkninger, der oftest ses med det tørrede krydderi snarere end med friske. Det er mildt afførende, og kan lejlighedsvis forårsage diarré, hvis du drikker for meget. Det er også kendt for at sænke blodsukker og blodtryk, så hvis du er på diabetes medicin eller blodtryk medicin, kan det svække dit sukker eller blodtryk til et usikkert niveau. Ingefær kan også øge virkningen af blodfortyndende medicin, såsom warfarin eller aspirin. Hvis du i øjeblikket tager disse eller andre medicin, tjekke med din læge, før du tænder for ingefær te til lindring.

Om Forfatteren

Fred Decker er uddannet kok og certificeret fødevaresikkerhed træner. Decker skrev for Saint John, New Brunswick Telegraf-Tidende, og er blevet offentliggjort i Canada ' s Gæstfrihed og Foodservice-magasin. Han holdt positioner, der sælger computere, forsikring og investeringsforeninger, og blev uddannet på Memorial University of Newfoundland og den Nordlige Alberta Institute of Technology.

ADVERT

Mest populære