Sund Kost >> Ernæring

Ingefær, Rod og Immunsystemet

Ginger, er en tropisk plante, der er relateret til gurkemeje og kardemomme, producerer en skarp, sød smag rod. Urte te aficionados stejle frisk revet ingefær i varmt vand for at lave te og forskellige retter optage frisk eller tørret ingefær i både søde og krydrede retter. Herbalists anbefaler, ingefær, rod, som en naturlig behandling for en bred vifte af sundhedsmæssige forhold. Konsultere din læge, før du bruger ingefær til behandling af en medicinsk tilstand.

Hjernen Fordele

Ingefær er immun-systemet fordele, der kan hjælpe med at beskytte hjernen, ifølge en undersøgelse offentliggjort i August 2012-udgaven af tidsskriftet "Neuropharmacology." I vævskultur undersøgelse, 6-shogaol, en af de aktive bestanddele i ingefær, forebygges skader på microglia, der er vigtig støtte celler i hjernen, ved at hæmme produktionen af flere immun-signalering molekyler, herunder prostaglandiner og interleukiner. Ingefær ekstrakt også hæmmet gener, der, når aktiveret, vil føre til, at produktionen af cyclooxygenase-2, eller COX-2, en pro-inflammatorisk enzym, der er målet for non-steroide anti-inflammatoriske lægemidler. Forskerne konkluderede, ingefær viser godt potentiale som et naturligt supplement til forebyggelse af visse neurodegenerative sygdomme som Alzheimers sygdom og multipel sklerose.

Forebyggelse Af Kræft

En undersøgelse offentliggjort i juli 2011 udgave af "den europæiske unions Tidende af Balkan-Union i Onkologi", fandt, at ingefær kan hjælpe med at forhindre visse former for kræft. Ingefær giver ikke-giftige fordele, der kan aktivere immunsystemet til at forebygge kræft ved at udvikle, dræbe eksisterende kræft celler og forhindre tumorer fra spredning, ifølge forskerne. I en undersøgelse offentliggjort i December 2012-udgaven af "European Journal of Cancer Prevention," personer med høj risiko for tyk-og endetarmskræft viste signifikant nedsat betændelse i tyktarmen efter at tage 2 gram ingefær dagligt i 28 dage. Ingefær hæmmede inflammatoriske enzym COX-1, men ikke påvirke niveauet af en anden nøgle inflammatoriske enzym.

Antivirale

Du kan være i stand til at afværge den næste respiratoriske virus at gøre sin måde omkring dit kontor, skole eller i nabolaget ved hjælp af ingefær, ifølge en undersøgelse offentliggjort i November 2012 udgave af "Journal of Ethnopharmacology." Det væv, kultur-undersøgelsen fandt, at frisk ingefær forhindret menneskelige respiratorisk syncytial virus, eller HRSV, fra, der er knyttet til og inficere øvre luftveje celler. Doser på 300 mikrogram per mililiter af frisk ingefær stimuleret åndedræts-celler til at udskille en anti-virale protein, der kaldes interferon-beta. Ingefær hæmmer også slim produktion og hjælper med at rydde op overbelastning, ifølge Dr. Sandra Cabot, forfatter af bogen "the Juice Fastende Bibelen: Oplev en af Alle-Juice Kost til at Genskabe et Godt Helbred, Tabe sig og Øge Vitalitet."

Antibakterielle

En kombination af ingefær, hvidløg og lime kan tilbyde antibakteriel fordele mod nogle typer af resistente bakterier, ifølge en undersøgelse offentliggjort i Marts 2011 udgaven af tidsskriftet "Annals of Klinisk Mikrobiologi og Antibiotika." I test-tube undersøgelse, lige koncentrationerne af hver af de tre planter sammen, men ikke individuelt, hæmmede en antibiotika-resistente stamme af E. coli, en bakterie, der forårsager tarm-og fødevarebårne sygdom.

Om Forfatteren

Tracey Roizman, DC er en forfatter og taler om naturlige og forebyggende sundhedspleje og en praktiserende kiropraktor. Hun holder også en B. S. i ernæringsmæssig biokemi.

Foto Credits

ADVERT

Mest populære