Sund Kost >> Andre

Få Mest muligt Ud af Dit Apple Juice

Oversigt

Du vil måske føle, at du nyder dit helbred eller dine børn er ved at erstatte apple juice for sodavand. Men selv 100 procent naturlige saft er høj i kalorier og sukker og lav i næringsstoffer. Børn under 12 drink 28 procent af æblesaft, der forbruges i Usa, American Academy of Pediatrics rapporter.

Thinkstock/Comstock/Getty Images

Hvilke Typer af Æbler Er de Fleste Apple Juice Lavet af?

Æbler, der er naturligt sød lave den bedste smag, æblejuice og har ikke brug for tilsat sukker, i henhold til Vælge Din Egen hjemmeside. Typer af søde æbler god til at lave æblesaft omfatter Lækker, Gala, Fuji og Rom æbler. Den bedste juice indeholder flere typer af æbler, ikke bare én. Omkring 18 procent af den AMERIKANSKE apple afgrøden går ind i juice, ifølge en Maj 2006 USDA rapport. Æbler er ikke vokset specielt til juicing; knækkede eller på anden måde mindre ønskeligt æbler er aflivet for presningen.

Zedcor Helejet/PhotoObjects.net/Getty Images

Er Apple Juice Har Stivelse?

Umodne æbler indeholder stivelse, som omdannes til sukker, som apple modnes. Æbler modner fra indersiden og ud, med de centrale dreje fra stivelse til sukker, og kødet nærmest hud være den sidste til at modnes. Apple juice er fremstillet af modne æbler, som indeholder meget lidt stivelse.

Jupiterimages/Comstock/Getty Images

Er Apple Juice Har Lipider?

Æbler og æblejuice naturligvis indeholde meget lave niveauer af lipider, eller fedtstoffer. Apple juice indeholder ingen kolesterol; lipider, der findes i apple juice omfatter 0.05 gram mættet fedt, 0.01 g enkeltumættet fedt og 0.09 gram af flerumættet fedt.

DET Bestand Gratis/Polka Dot/Getty Images

Kan Apple Juice Øge Acne?

Apple juice indeholder store mængder af sukker, der vil kunne forværre acne. Hvis du lider af acne, udskæring af fødevarer med højt indhold af sukker, hvad enten de er naturlige eller raffineret, kunne hjælpe med at rydde op i din hud. Prøv at fjerne æblejuice samt andre sukkerholdige fødevarer for at se, om din hud forbedres, når du begrænse sukkerindtaget.

Jupiterimages/Comstock/Getty Images

Kan Apple Juice Reducere Feber?

Hvis du er dehydreret og køre en feber, æble juice eller anden væske kan hjælpe med at forbedre dehydrering, som kan forværre en feber. Hvis du har feber fra en virus eller infektion, æble juice har ingen magiske egenskaber kan bidrage til at sænke temperaturen.

Zedcor Helejet/PhotoObjects.net/Getty Images

Er Apple Juice Hæmme Jernoptagelsen?

Apple juice indeholder en lille mængde c-vitamin, som kan forbedre, ikke er til hinder for jernoptagelsen. Mange producenter befæste deres apple juice med ekstra mængder af vitamin C. En December 2003 undersøgelse offentliggjort i "Archives of Pediatrics and Adolescent Medicine", fandt, at både æblejuice og appelsinjuice forbedret jernoptagelsen, når det tages sammen med måltider.

Creatas/Creatas/Getty Images

Er Apple Juice Har Masser af Mineraler?

Apple juice er ikke en særlig god kilde til mineraler, selv om det indeholder nogle. En 1-cup, der tjener usødet æblesaft forsyninger 20 mg calcium, 0.3 mg jern, 12 milligram magnesium, 17 milligram fosfor, 250 milligram af kalium,10 mg natrium og 0,05 milligram zink. Disse beløb er alle kun en lille procentdel af din daglige mineral krav, selv om hver eneste lille smule hjælper.

Hemera Teknologier/PhotoObjects.net/Getty Images

Hvor Mange Kulhydrater Er der i 1 dl æblejuice?

En 1-cup, der tjener usødet æblesaft indeholder 28 gram kulhydrat. Af disse, er 0,5 gram er fra fiber og 23,8 fra simple sukkerarter. Det sukker, der findes i apple juice omfatter fructose, saccharose, glucose og sorbitol.

BananaStock/BananaStock/Getty Images

Er Apple Juice Støtte Fordøjelsen?

Æbler indeholder sorbitol, en sukker-det er faktisk svært at fordøje. Sorbitol kan medføre mave kramper, gas og diarré. Bakterierne angriber og gære sorbitol, som fører til ubehagelige symptomer. Æbler er ikke så høj i sorbitol, som nogle andre frugter -- et æble indeholder 0.5 gram af sorbitol pr 3,5 ounce, eller omkring halvdelen en mellemlang apple, i forhold til 12,7 g svesker og 2.1 i pærer.

Thinkstock Images/Comstock/Getty Images

Kan jeg Erstatte Sukker Med æblesaft i Cookies?

At erstatte sukker med æblesaft virker i de fleste opskrifter, så længe du foretage justeringer i forhold til den opskrift, i henhold til AllRecipes.com. For at gøre substitution af frugtsaft, skal du bruge 3/4 cup for hver kop raffineret sukker, og reducere mængden af væske i opskriften med 3 spsk.

Photodisc/Photodisc/Getty Images

Indeholder Ren Økologisk Æble Juice Indeholder Koffein?

Apple juice ikke indeholder koffein, medmindre det er tilsat af producenten under behandlingen. Og er den mest almindelige kilde til koffein for Amerikanerne, efterfulgt af te og sodavand, i henhold til den Nationale Hovedpine Foundation.

Om Forfatteren

Registreret sygeplejerske med mere end 25 års erfaring inden for onkologi, arbejdskraft/levering, neonatal intensive care, infertilitet og oftalmologi, Sharon Perkins har også medforfatter og redigeret en lang række sundhedsmæssige bøger for Wiley "Dummies" - serien. Perkins har desuden omfattende erfaring med at arbejde i hjemmet sundhed med medicinsk skrøbelige pædiatriske patienter.

ADVERT

Mest populære