Sund Kost >> Kost

At få Nok at Spise på Paleo Kost

Skrevet af Mike Samuels; Opdateret juli 20, 2017

Efter Paleo kost indebærer at skære alle korn, mælkeprodukter, bælgfrugter, menneskeskabte sukker og forarbejdede fødevarer og olier. Det betyder at der ikke er mere brød, pasta, mælk, yoghurt, slik, bønner, de fleste vegetabilske olier, pizzaer og burgere. Mens der er en hel masse mad væk fra din kost, er der stadig masser, du kan spise, så skifte til en Paleo plan, betyder ikke, du skal gå sultne.

Godkendt Fødevarer Liste

Så stor som den liste over forbudte fødevarer, der kan forekomme, er der stadig en omfattende liste af godkendte fødevarer. Magert kød, såsom kylling eller kalkun, bryst -, lamme -, svine-og oksekød, trimmet af fedt, indmad og vildt kød er alle Paleo-venlige. Det samme gælder for fisk af både fedtet og ikke-fedtet sorter, samt fisk og skaldyr. Alle ikke-stivelsesholdige grøntsager er fint, så er de fleste frugter, men du skal kigge efter i sæsonen, lokale råvarer så meget som muligt. Du kan spise nødder, frø, kokos og olier, der kommer fra disse og omfatter tørret frugt, avocado, olivenolie og kaffe i moderate mængder.

Måltid Konstruktion

Gør dine måltider på Paleo kost er enkel. Fyld halvdelen af din tallerken med animalske produkter og halvdelen af din tallerken med plante-baserede fødevarer, rådgiver ernærings terapeut Neely Quinn PaleoPlan.com. Efter disse retningslinjer, at du ikke behøver at begrænse din indtagelse af fødevarer, og ved at spise så mange grøntsager du få en stor mængde af mad til relativt få kalorier. Hvis du skulle spise mere korn, ville du ikke være i stand til at spise så meget for samme mængde kalorier. For eksempel, en 1/2-cup servering af medium-langkornet hvid ris indeholder 100 kalorier, og ville fylde kun en lille del af din tallerken, der henviser til, at en 1/2 kop spinat har kun 30 kalorier du kan spise tre gange så meget for færre kalorier.

Kalorieindhold Overvejelser

Dit kalorieindtag er bestemt af dine mål. For at vedligeholde din vægt, skal du gange din kropsvægt i kilo med 15 for at finde dit daglige kalorie indtag. For vægttab, skal du indtage færre kalorier, end denne, og til at få muskler, du har brug for mere. Paleo kost, behøver ikke aktivt at fremme kalorieindhold tælle, men du stadig har brug for en idé om dit indtag. Hvis du opdager, at du er nødt til at reducere kalorier for at tabe sig, snarere end at reducere portionsstørrelser og går sultne, skal du ændre dine fødevarer kilder rundt omkring. Swap ud højt kalorieindhold fødevarer, såsom nødder, olier og fede kød for flere grøntsager, lav-sukker, frugt og magert kød.

Eksempel På Plan

For en afbalanceret plan, der giver rigeligt med næringsstoffer, Quinn anbefaler, at du starter din dag med en ristede peber og pølsen omelet med søde kartofler kogt i kokos olie. Til frokost, har en kalkun burger med avocado og spinat, og en side af cantaloupe; til middag, gå til en filet af laks med blomkål og broccoli. Snack på hjemmelavet oksekød jerky, blåbær, jordbær og Paleo muffins lavet med gulerod, banan og mandelmel. Variere din mad kilder regelmæssigt og justere del størrelser, der passer til dit kalorie behov.

Om Forfatteren

Mike Samuels begyndte at skrive til hans eget fitness hjemmeside og de lokale publikationer i 2008. Han er uddannet fra Peter Symonds College i STORBRITANNIEN med A-Niveauer i loven, erhvervsliv og idræt, og er en fuldt kvalificeret personlig træner, sports massage terapeut og korrigerende motion specialist med akkrediteringer fra Førende Internationale.

Foto Credits

  • Jupiterimages/Photos.com/Getty Billeder
ADVERT

Mest populære