Sund Kost >> Andre

Sjov Human Ernæring Fakta

Oversigt

De ting, du spiser, og det du ikke spiser, kan det påvirke helbredet i negativ måder. Undgå solen, kan føre til vitaminmangel, og nogle naturlægemidler concoctions kan være giftige ved indtagelse. Nogle kulhydrater du kan ikke fordøje kan holde din afføring regelmæssig og sænke dit kolesterol. Fra solen til planter til råt kød, ernæring, der er overalt.

Dynamisk Grafik/Polka Dot/Getty Images

Kan Mennesker Spiser Eukalyptus Blade?

Eucalyptus blade indeholder høje niveauer af forbindelser kaldet fenoliske forbindelser og terpenoider. Mens en koala bjørn kan gnaske på disse blade med noget problem, mennesker mangler evnen til at nedbryde disse stoffer. På grund af dette, spiser eukalyptus blade kan være giftigt for kroppen. Forbrug af eucalyptus kan føre til ondt i maven, kramper, opkastning og endda koma og død. Eukalyptus er et effektivt naturprodukt, men mennesker bør kun bruge det udvortes.

Jupiterimages/Polka Dot/Getty Images

Kan Mennesker Fordøje Glukose?

Hele processen med fordøjelsen -- fra indtagelse til fjernelse -- tager alt fra 24 til 72 timer, alt afhængigt af, hvilke fødevarer du har spist. Sukkerarter som glukose, er fordøjet i et skridt, ifølge National Digestive Diseases Information Clearinghouse. Fordi glukose er i sin enkle form-en, der allerede bruges af kroppen-det er opslugt lige fra tyndtarmen og ind i blodbanen.

Eising/Photodisc/Getty Images

Kan Mennesker Få C-Vitamin Fra Kød?

Rå animalske protein er, specielt indmad som lever, indeholder små mængder af c-vitamin vitamin C er ødelagt under tilberedningen. På grund af dette, at mennesker ikke kan få en betydelig mængde af C-vitamin fra kød. De bedste kilder til C-vitamin er frugt og grøntsager, som mango, papaya, ananas, kiwi, melon, citrus frugter, broccoli, peberfrugt, spinat, søde kartofler, tomater og vinter squash.

Billeder.com/Fotos.com/Getty Images

Kan Mennesker Butikken K2-Vitamin?

K-Vitamin er fedtopløseligt, så mennesker er i stand til at lagre overskydende mængder af vitaminet. Der er to naturligt forekommende former af K-vitamin: vitamin K-1, eller phylloquinone, og vitamin-K-2, eller menaquinones. Vitamin K-1 kommer fra planter, og er den vigtigste form, du får fra din kost. Du får vitamin K-2 fra animalske fødevarer, samt bakterier i tarmen. De fleste af de, der er gemt vitamin K-2 er beliggende i leveren.

Siri Stafford/Digital Vision/Getty Images

Kan Mennesker Fordøje Anlægget Strukturelle Kulhydrater?

Kulhydrat, der gør op med den celle vægge, og dermed den struktur, af planter kaldes cellulose. Mennesker mangler de enzymer, der er nødvendige for at fordøje cellulose. Fordi det ikke kan anvendes til fødevarer, og cellulose er ofte brugt i papirvarer, i træ til bygning og i tøj tekstiler såsom bomuld og rayon.

Photodisc/Photodisc/Getty Images

Kan Overskydende Glukose i den Menneskelige Kost Resultere i Ophobning?

Tre ting til at ske til glukose, efter at den absorberede fra din tyndtarmen. Insulin tager, hvad glucose det behov for energi i dine celler. Overskydende glukose omdannes til glykogen og taget til din lever og skeletmuskulatur, hvor den er gemt. Glykogen i dit skelet muskler indeholder den energi dine muskler har brug for at indgå kontrakt. Glykogen i leveren omdannes tilbage til glucose og udgivet for energi i perioder med faste -- i mellem måltiderne eller under søvn. Din krop har en begrænset evne til at lagre glukose, dog, især hvis du indtager en stor mængde af det. Den glukose, der ikke kan opbevares i din lever eller muskel væv er omdannet til triglycerider eller fedt.

Brand X Pictures/Brand X Pictures/Getty Images

Hvad Vitamin Er Produceret, Når Huden Udsættes for Sollys?

Din hud er i stand til at syntetisere D-vitamin med udsættelse for ultraviolet-B-stråler fra solen. Ifølge Kontoret for Kosttilskud i form af D-vitamin produceret af solen er ikke biologisk tilgængeligt, indtil det foretages to ændringer. Den første, der finder sted i leveren, omdanner vitamin D til 25-hydroxyvitamin D eller calcidiol. Den anden, som finder sted i nyrerne, konverterer calcidiol til 1,25-dihydroxyvitamin D eller calcitriol, der er den biologisk aktive form.

BananaStock/BananaStock/Getty Images

Kan Alle Kulhydrater i Naturen kan Fordøjes og Optages af Mennesker?

Mennesker er ikke i stand til at fordøje og absorbere alle de kulhydrater, som er produceret i naturen. Ufordøjelige kulhydrater omfatter cellulose fibre, såsom inulin, oligofructose og lignans. Cellulose har ingen ernæringsmæssig funktion og bruges i fremstilling snarere end i fødevarer. Selvom det er ufordøjelige, fiber har mange ernæringsmæssige roller. Det bidrager til en sund tarm bevægelser, hjælper dig med at opretholde eller tabe sig, sænker kolesterolindholdet i blodet og holder blodsukkeret stabilt.

Hemera Teknologier/AbleStock.com/Getty Images

Kan Mennesker Fordøje Og Absorbere Kostfibre Såsom Cellulose Og Hemicellulose?

Cellulose er den mest udbredte plante polysakkarid, efterfulgt af hemicelluloses, som udgør 25 og 30 procent af en plante struktur. Begge disse kulhydrater findes i cellevæggene i planter, men de er strukturelt forskellige. Mennesker kan ikke fordøje cellulose og hemicelluloses -- i modsætning til andre kulhydrater, som stivelse, som de er i stand til at fordøje.

Jupiterimages/Creatas/Getty Images

Største Kilde til Kulhydrater for Fødevarer i Verden

Kulhydrater udgør grundlaget for kost over hele kloden. De primære kilder til kulhydrater i verden er korn, som ris og pasta, frugt, grøntsager, nødder og bælgfrugter. I henhold til "Ernæring og Du" af Joan Salge Blake, ris tegner sig for 80 procent af folks daglige kalorier i Asien. I Middelhavet, de fleste kulhydrater er forbrugt i form af pasta, brød og couscous. I Usa, kartoflen er en af de øverste kulhydrat kilder.

Om Forfatteren

Lindsay Boyers har en Bachelor of Science i ernæring fra Framingham State College og et certifikat i holistisk ernæring fra American College of Healthcare Sciences. Hun er også en licens æstetiker med avanceret undervisning i hudpleje og makeup. Hun har planer om at fortsætte med sin uddannelse, færdiggøre en master-uddannelsen i ernæring og, i sidste ende, blive en registreret diætist.

ADVERT

Mest populære