Sund Kost >> Ernæring

Hvilke Frugter Er Gode til at Blande til en Skomager?

Skomagere, som består af en frugt påfyldning toppet med et stykke wienerbrød eller en småkage dej, kan gøres med en lang række forskellige frugter. Mix og match frugter, som typisk findes i disse desserter til at opdage, hvilke kombinationer, du bedst kan lide. Eating skomagere kan hjælpe dig med at øge dit indtag af frugt. Men du bliver nødt til at se mængden af sukker, du tilføjer, da nogle opskrifter kalder for en hel masse sukker, hvilket ikke altid er nødvendigt, hvis du vælger naturligt søde frugter.

Bær

Bær lave en nærende skomager påfyldning. Spise bær vil hjælpe dig med at øge dit indtag af antioxidanterne vitamin C, quercetin og anthocyaniner, som kan hjælpe med at nedsætte din risiko for hjertesygdomme og kræft, ifølge en artikel offentliggjort i "Mother Earth News" i juni 2006. Prøv en blanding af dine foretrukne typer af bær, blåbær med nektariner eller abrikoser med brombær.

Stenfrugter

Skomagere ofte har stenfrugter, enten på egen hånd eller blandet med andre frugter. Ferskner, en af de mere almindelige sten frugter i skomagere, er gode kilder til fibre, A-vitamin og kalium. Prøv at lave din skomager med en blanding af ferskner, pærer, blommer og kirsebær; ferskner og abrikoser; kirsebær og abrikoser og nektariner og ferskner.

Æbler og Pærer

At spise masser af æbler, der kan hjælpe dig med at nedsætte din risiko for astma, hjertesygdomme, diabetes og kræft på grund af deres indhold af fytokemikalier, eller gavnlige planter kemikalier, ifølge en artikel offentliggjort i "Nutrition Journal" i 2004. Disse frugter er ofte brugt i skomagere, som er pærer. Bland brombær og æbler for din skomager påfyldning eller prøv æbler og tranebær; pærer eller æbler med kirsebær, æbler og ferskner eller en kombination af æbler, rosiner og abrikoser.

Rabarber

Mens syrlig rabarber kan ikke være den første ingrediens, du tænker på, når de foretager en sød dessert, en blanding af jordbær og rabarber er fælles i skomagere. Sødme af jordbær hjælper balance surhed af rabarber. Rabarber, som indeholder antioxidanter, fiber, vitaminer C og K, calcium, magnesium og kalium, kan sænke din risiko for kræft og forhøjet kolesterol.

Om Forfatteren

Baseret i Massachusetts, Jessica Bruso har skrevet, siden 2008. Hun har en master of science grad i fødevarepolitik, og der anvendes ernærings-og en bachelor of arts-grad i internationale forbindelser, både fra Tufts University.

Foto Credits

  • Jupiterimages/Photos.com/Getty Billeder
ADVERT

Mest populære