Sund Kost >> Kost

Frugter, Der Er Fat Gratis

Skrevet af Robin Ravn; Opdateret 17 December 2018

Frugt tilfredsstille din søde tand og give din krop med vigtige næringsstoffer. Ifølge en undersøgelse offentliggjort i 2003 i "The American Journal of Clinical Nutrition," regelmæssig frugt forbrug er forbundet med en reduktion i risikoen for hjerte-kar-sygdomme, kræft, slagtilfælde og Alzheimers sygdom. Bortset fra kokosnødder og avocado, de fleste frugter er lav på fedt. Øge mængden af frugt, du spiser, ved at udskifte mindre ernæringsmæssigt tætte snacks med frugt.

Vandmelon

Fordi vandmelon er fri for fedt, men høj i ernæring og smag, er det en smart snack valg som helst tidspunkt af dagen. Det er meget høj i vitamin A, der understøtter dit syn og immunforsvar, og C-vitamin, en antioxidant, der hjælper med at neutralisere de frie radikaler. Nyd rå vandmelon i skiver, spyd med eksotiske frugter eller smide det i en salat.

Mango

Disse kødfulde, søde sten frugter er meget højt antioxidant, vitamin A og C. De tilbyder også vitamin E, K og B6, blandt mange andre næringsstoffer. Centers for Disease Control og Forebyggelse foreslår, at du prøver dem på dåse, frosne eller tørrede, hvis de ikke er i sæson. Mango kan spises rå og opbevares i køleskabet i op til fem dage efter peeling. Prøv også at tilføje denne fedt-gratis frugt til chutneys og salater.

Appelsiner

Appelsiner har et højt C-vitamin indhold. De er også høj i vitamin A, thiamin og folat. Denne lav-kalorie -, fedt-fri frugt også har 12 procent af din daglige anbefalede indtag af fiber i en medium orange. Fiber hjælper med at fastholde tarm sundhed og kontrollere blodsukkeret. Den Amerikanske Diætetiske Association foreslår, at der tilføjes appelsiner til salater for et strejf af farve og varieret ernæring. Hold en skål med appelsiner på køkken-eller spisebordet, så det er nemt at få fat i en på farten.

Blåbær

Blåbær er fedt-gratis frugt, der er dyrket på flerårig blomstrende planter. Den lilla-blå kødet af bær indeholder ellagsyre, som er en antioxidant, som hæmmer væksten af visse kræftformer. Blåbær kan også forhindre infektioner i blæren og tarmen, ifølge en artikel i "Chicago Tribune." De små blå bær er høj i vitamin C og K, og de indeholder også vitamin A, E og B6 og thiamin, riboflavin og folat.

Om Forfatteren

Robin Raven blev første gang udgivet i 1998. Hun har bidraget til, at aviser, blade, tidsskrifter og online publikationer, herunder "Malibu Times", "Handle'ionLine" for Venner af Dyr, USA i Dag, Rejse-Tips og de officielle Melissa Gilbert hjemmeside. Raven har specialiseret sig i rejser, sundhed, skønhed, kultur, vegansk ernæring, joyful living, kunst og underholdning. Hun har en Bachelor of Fine Arts i at skrive.

ADVERT

Mest populære