Sund Kost >> Sunde Måltider

Frugter, Der Øger Energi

Frugter indeholder vitaminer, mineraler og kulhydrater, din krop har brug for at producere energi. Det AMERIKANSKE Department of Agriculture anbefaler, at du indtager 2 kopper eller fem portioner frugt om dagen, og justere dit indtag afhængigt af dit behov for energi. For at drage fordel af fiber indhold, forbruge hele frugter i stedet for frugt juice til de fleste af dine daglige indtag. Bemærk også, at variation er vigtig for din krop til at få adgang til flere næringsstoffer. Den rette kombination af frugter kan hjælpe dig med at øge din energi niveauer.

Højt Indhold Af Vand Frugter

Vand transporterer næringsstoffer til forskellige dele af din krop og bærer affald væk. Tager i nok vand beskytter dig mod dehydrering, som kan forårsage træthed. Eating vandholdige frugter øger dit væskeindtag og hjælper dig med at opfylde dine daglige behov. Frugter med mindst 85 procent indhold af vand omfatter æble, ananas, abrikos, hindbær, orange, jordbær og fersken. Meloner som vandmelon og melon har mere end 90 procent indhold af vand.

Kulhydrat-Rige Frugter

Kulhydrater er kroppens vigtigste kilde til energi. Din krop gemmer kulhydrater i form af sukker, kaldet glykogen, og det brænder det for energi, når du deltager i fysiske aktiviteter. At spise kulhydrat-rige frugter genbestiller dine glykogen niveauer og holder dig fyldt med energi. Derudover, frugter indeholder simple kulhydrater, som kroppen let nedbrydes til glucose til at give dig et hurtigt boost af energi. Frugter er rige på kulhydrater omfatter bananer og appelsiner. En 1-cup servering af bananer og appelsiner indeholder 34 og 21 gram kulhydrater, henholdsvis.

Frugt er Høj i Jern

Jernmangel kan forårsage lavt energi niveau, træthed og koncentrationsbesvær. Din krop har brug for jern til at producere hæmoglobin, et protein, der transporterer ilt til kroppens celler til at producere energi. Jern-rige frugter omfatter ferskner, abrikoser og vandmeloner. Tilføj frugt er høj i C-vitamin som æbler, appelsiner, ananas og hindbær i din kost for at hjælpe din krop med at optage jern.

Andre Overvejelser

Herunder frugt højt i fedtstoffer, antioxidanter og C-vitamin i din kost hjælper dig med at øge din energi niveauer. I henhold til MayoClinic.com umættede fedtstoffer, der er indeholdt i frugter såsom avocado er en sund kilde til energi. Antioxidanter beskytter kroppen mod sygdomsfremkaldende kemikalier, der kan dræne din energi. Frugt er høj i antioxidanter omfatter blåbær, jordbær, druer, kiwi og tranebær. Også, C-vitamin øger stofskiftet til at give din krop med energi. Frugter er rige på C-vitamin omfatter melon, kiwi, papaya, ananas og vandmelon.

Om Forfatteren

Baseret i London, Thomas Williams har været professionelt med at skrive sundhed-relaterede artikler i mere end 10 år. Hans artikler har optrådt i " Nottingham Evening Post." Williams er en Masters holder i Klinisk forskning fra University of Liverpool.

Foto Credits

  • Jupiterimages/Comstock/Getty Images
ADVERT

Mest populære