Sund Kost >> Sunde Måltider

Hvad Frugt, du skal Prøve Først til Babyer?

Skrevet af Sara Ipatenco; Opdateret 09 December, 2018

Når dit spædbarn er mellem 4 og 6 måneder gamle, du typisk kan tilføje purerede babymad til sin kost. Frugt er en af de mest nærende fødevarer, og det tilføjer vigtige vitaminer og mineraler for at dit barns kost. Mens alle frugter indeholder vigtige næringsstoffer, bør du ikke fodre din baby-bare et udvalg til at begynde med.

Timing

Når din baby kan holde hovedet op, på sin egen, og kan sidde op uden hjælp, han er sandsynligvis klar til at begynde at spise fast føde. Andre tegn på, at han er klar omfatter at se mad, når det går ham eller forsøge at få fat i, hvad du spiser. Rådføre sig med din baby ' s børnelæge, før du tilbyder ham nogen form for fast føde for første gang.

Første Frugter

Start med frugt, der er let fordøjelig. Æblemos er en nærende kilde til C-vitamin, som hjælper din baby absorbere jern og støtter et sundt immunsystem. Æblemos indeholder også fibre, som kan hjælpe med at holde din baby fra at blive forstoppet. Mosede bananer give en sund dosis af kalium til normal muskel-og hjerte funktioner, og purerede ferskner er rige på fibre, vitamin C og vitamin A, et næringsstof, der fremmer et godt syn og hvide blodlegemer dannelse. Purerede pærer og abrikoser er yderligere frugter, at din nye eater nemt kan fordøje.

Fødevarer for at Undgå

Må ikke tilbud din baby meget sure frugter som appelsiner, grapefrugt og jordbær, indtil hun er tættere på et år gamle. Meget sure fødevarer kan forårsage en smertefuld ble udslæt, noter MayoClinic.com.

Du bør også undgå frugter med højt pesticid niveauer. Pesticider er fundet i kommercielt fremstillede børnemad, i henhold til Environmental Working Group. Pærer, ferskner, æbler og blommer kan have høje niveauer af pesticider. Dette betyder ikke, at din baby ikke kan spise de frugter, dog. Tjene økologiske sorter for at reducere sin eksponering for farlige kemikalier. Ikke tjene din baby tørret frugt, hele druer eller store stykker af cut-up frugt. Disse udgør en risiko for kvælning.

At Fodre Din Baby

Tjene din baby en ny frugt på en gang. Vente to eller tre dage før indførelse af en anden type. Se efter en reaktion, når du fodre din baby et nyt frugter for første gang. Hvis hun udvikler udslæt, diarré eller opkastning, der ikke tilbyder mere af det, at frugt og kontakte hende børnelæge. Tjene dit barn bruge en skål og en ske til at begynde undervisning i sunde kostvaner. Skål pureret frugt i en skål og smid alle, at dit barn ikke spiser. Lagring af mad, du dyppet dit barns skeen i kan tillade bakterier til at vokse i de lagrede del.

Om Forfatteren

Sara Ipatenco har lært at skrive, sundhed og ernæring. Hun begyndte at skrive i 2007 og har været offentliggjort i Undervisningen Tolerance magasin. Ipatenco har en bachelorgrad og en kandidatgrad i uddannelse, begge fra University of Denver.

ADVERT

Mest populære