Sund Kost >> Sunde Måltider

Frugt Smoothies Med græsk Yoghurt & Orange Juice til Rev Op Stofskiftet

Skrevet af Mike Samuels; Opdateret juli 20, 2017

Genetik i høj grad afgør, dit stofskifte hastighed, men du kan træffe visse foranstaltninger for at hjælpe med at fremskynde det lidt op. En af disse er at se på de typer af fødevarer, du spiser. En smoothie, der indeholder visse fødevarer kan have denne selvfoelgelig-up effekt. Hvis du baserer dine smoothies omkring græsk yoghurt og orange saft, kan du overveje at tilføje andre ingredienser til at forstærke den metaboliske boost.

Betydningen af Yoghurt Base

Den højere termiske effekt af en bestemt fødevare, jo flere kalorier din krop forbrænder for at bryde det ned. Af de tre makronæringsstoffer -- protein, kulhydrat og fedt-protein har den højeste kalorie-brænding virkning, som er mellem 25 procent og 30 procent af de kalorier er brændt ud under fordøjelsen, i forhold til 2 procent til 3 procent for fedt og 6 procent til 8 procent for kulhydrater. Dette er, hvor den græske yoghurt er protein-indholdet kommer i handy.

Pakning en Protein Punch

At gå på den opfattelse, at protein øger den termiske effekt og dermed omdrejninger op dit stofskifte til at tilføje protein til din smoothie kan være en god idé. En af de nemmeste måder at gøre dette på er med et proteinpulver, såsom valle, kasein eller soja. Hvis du hellere vil ikke bruge kosttilskud, men bruge skummetmælk i stedet for, eller dobbelt op på yoghurt servering.

At Finde Mere Frugt

Diætisten Tanya Zuckerbrot anbefales at spise mere fiber, selv om en høj-fiber måltid kan faktisk lavere termisk effekt. Det er fordi kroppen ikke kan fordøje fibre, så det tilføjer bulk til din smoothie uden at bidrage med kalorier. Derfor, at tilføje mere frugt, kan det være gavnligt fra en vægt-tab og smag synspunkt. Nogle high-fiber frugter omfatter hindbær og brombær, som indeholder mellem 6 og 8 gram kostfibre per portion.

Ekstra Tilbehør

Med appelsinsaft, græsk yoghurt, en ekstra protein kilde og en ekstra portion eller to af frugt, er det usandsynligt, du har brug for noget andet i din smoothie. Du kan også prøve at erstatte i mandel eller hasselnød mælk, revet kokos-eller alle-naturlige nøddesmør. Hvis du er slankekure for at tabe vægt, så sørg for at spore din smoothie er kalorie indhold-du er også nødt til at sikre, at din smoothie passer ind i din kalorieindhold mål for dagen.

Om Forfatteren

Mike Samuels begyndte at skrive til hans eget fitness hjemmeside og de lokale publikationer i 2008. Han er uddannet fra Peter Symonds College i STORBRITANNIEN med A-Niveauer i loven, erhvervsliv og idræt, og er en fuldt kvalificeret personlig træner, sports massage terapeut og korrigerende motion specialist med akkrediteringer fra Førende Internationale.

Foto Credits

  • Jupiterimages/Photos.com/Getty Billeder
ADVERT

Mest populære