Sund Kost >> Sunde Måltider

Gør Frossen Yoghurt Indeholder Acidophilus?

Acidophilus -- korrekt kendt som Lactobacillus acidophilus-er en probiotisk, en type af gavnlige bakterier, der bor i dit fordøjelsessystem og urinveje skrifter. En kost, der er rig på fødevarer, der indeholder acidophilus, der kan hjælpe med at behandle eller forebygge fordøjelsesproblemer som diarré og irritabel tarm syndrom, og kan mindske de symptomer på vaginal gær infektioner hos kvinder. Nogle typer af yoghurt, herunder frosset yoghurt, kan indeholde acidophilus, men du bliver nødt til at tjekke etiketten grundigt, eller du kan kontakte producenten for at være sikker.

Frossen Yoghurt Med Acidophilus

Den Nationale Yoghurt Association siger, kun er frosset yoghurt, tilberedt på en bestemt måde indeholder acidophilus kulturer. Da yoghurt er, per definition, en fermenteret mælk produkt, der indeholder Streptococcus thermophilus og Lactobacillus bulgaricus, frossen yoghurt kan kun levere acidophilus, hvis producenterne vælger at tilføje det under produktionsprocessen. Når syrnet mælk med tilsat acidophilus er blevet kombineret med den frosne yoghurt ingredienser -- fløde, mælk, sukker, frugt eller aromaer og stabilisatorer-og flash-frosne, det vil fortsat levere live acidophilus kulturer, når du spiser det.

Sammenligning med Almindelig Yoghurt

Frossen yoghurt typisk ikke indeholder så meget acidophilus per portion som almindelig yoghurt, siger Friedman Skole i Ernæring og Politik professor Simin Nikbin Meydani. Dette kan være på grund af tab af bakterier i løbet af indefrysning processen. Den acidophilus indholdet af frozen yoghurt eller almindelig yoghurt produkt, afhænger af, hvor meget af de bakterier, der blev tilføjet af producenter og heartiness af den særlige stamme, der anvendes. Selv om branchens standard for at leve et aktivt kulturer i almindelig yoghurt er 100 millioner per gram og blot 10 millioner per gram for frozen yoghurt, er det stadig muligt for nogle frosne yoghurt til at have mere acidophilus end almindelig yoghurt.

Frossen Yoghurt Uden Acidophilus

Nogle frosne yoghurt producenter bruger varme-behandlet yoghurt, når de forbereder deres produkt. Varme-behandlet yoghurt har en længere holdbarhed, og kan have en mildere smag end traditionelt tilberedt yoghurt, men tilsætning af varme ødelægger en væsentlig del af live-aktive kulturer, herunder acidophilus. Frossen yoghurt lavet af denne type yoghurt vil ikke indeholde bakterier. Mærker at tilføje kulturer i den indledende frossen yoghurt ingredienser, uden at tillade bakterier til at udvikle sig naturligt ved gæring må heller ikke indeholde en høj grad af probiotika i det endelige produkt.

Hvordan til at Finde ud af Frozen Yoghurt Med Acidophilus

At finde en frossen yoghurt, der indeholder branchens standard niveau af live-aktive kulturer, se efter "Live & Aktive Kulturer" sæl, der ligger på produktets etiket. Denne tætning viser, at den frosne yoghurt opfylder den Nationale Yoghurt Association ' s minimumskrav for probiotiske indhold per gram. Forseglingen vil ikke alene sikre, at de frosne yoghurt indeholder acidophilus, dog. Derudover, er det ikke alle yoghurt produkter bærer segl, selv om de har en høj koncentration af acidophilus og andre gavnlige bakterier. Check de anførte ingredienser og derefter kontakte producenten for at få oplysninger om specifikke mærker.

Om Forfatteren

Michelle Kerns skriver til en bred vifte af print-og online publikationer og har specialiseret sig i litteratur og videnskab emner. Hun har fungeret som en bog klummeskribent siden 2008 og er medlem af National Book Critics Circle. Kerns studerede engelsk litteratur og neurologi ved UC Davis.

Foto Credits

  • Jupiterimages/Creatas/Getty Images
ADVERT

Mest populære