Sund Kost >> Sunde Måltider

Hvad Frisk Frugt Gør Amerikanerne Spiser Mest?

Skrevet af Kelsey Casselbury; Opdateret: 06 December, 2018

Når det kommer til ernæring, sødme og tastiness, kan du ikke gå forkert med et stykke frugt. Amerikanere synes at være enige, som frugt-salg udgør 47 procent af producere per-butik ugentlige dollar salg i henhold til Produce Marketing Association (PMA). Bananer herske, mens forbrugerne spiser også masser af æbler, vindruer, jordbær og appelsiner.

Bananer, Bananer

Omkring 75 procent af forbrugerne, at de køber bananer, siger PMA, og det er der god grund. Hver mellemstore stykke frugt indeholder kun omkring 105 kalorier, men en sværm af næringsstoffer, herunder kalium, vitamin B-6, C-vitamin, magnesium, kobber og mangan.

Bananer indeholder resistent stivelse, der fungerer som opløselig fiber, og har en effekt på din appetit ved potentielt at øge følelsen af mæthed efter at du spiser. Bananer også hjælpe med at minimere virkningerne af motion-induceret muskelkramper og ømhed.

Et Æble om Dagen

Æbler er nummer 2 på listen over de bedste frugter, som 73 procent af forbrugerne, at de køber dem. Æbler er rige på C-vitamin, en antioxidant, der forhindrer skader forårsaget af frie radikaler, samt B-kompleks vitaminer, der holder dit røde blod celler og nervesystem sund.

Æbler er fuld af phytonutrients og kostfibre – 4 gram fibre i en mellemstor apple med huden, og indeholder mineraler som calcium, fosfor og kalium.

Drue Forventninger

Femogtres procent af mad shoppere køber druer, en form for bær, der indeholder polyfenoler. I virkeligheden, disse forbindelser er, hvad der giver druer deres lyse farver, og de er stærke antioxidanter. Polyfenoler kan medvirke til at reducere risikoen for diabetes, kræft, Alzheimers sygdom, knogleskørhed, hjertesygdomme og lungesygdomme. En type af polyfenol, kaldet resveratrol, som er bedst kendt for at være i vin. Men denne sunde sammensatte oprindelse i plain ol' druer.

Score et Jordbær

Den næste på listen, jordbær, der er købt af 63 procent af forbrugerne. Disse røde frugter – der er faktisk ikke bær, på trods af deres navn, fordi frøene er på ydersiden – indeholder masser af vitamin C.

Kun 1 kop skiver bær giver 163 procent af den daglige værdi. Jordbær er også høj i fiber, og folat. Deres røde farve kommer fra anthocyaniner, plante pigmenter, som kan medvirke til at reducere risikoen for hjerteanfald.

Awesome Appelsiner

Appelsiner runde ud af de fem frugter i USA, som 61% af forbrugerne, at de køber denne frugt. Appelsiner er kendt for deres C-vitamin indhold -- næsten 140 procent af den daglige værdi i et medium navlen orange.

Den frugt, der også har mere end 170 forskellige fytokemikalier, ifølge Medical News Today, og mange af disse forbindelser har anti-inflammatoriske egenskaber og antioxidante virkninger.

Det er ikke kun Amerikanerne, der elsker appelsiner, det også sker for at være en af de mest almindeligt dyrkede frugttræer over hele kloden.

Om Forfatteren

Kelsey Casselbury er en freelance skribent og redaktør, der er baseret i det centrale Maryland. Hendes klienter har i prisen Livestrong, Skole Ernæring magasin, Hvad der er Op? Medier, American Academy of Clinical Chemistry, SmartBrief og meget mere. Hun har en formel uddannelse i personlig træning/ernæring samt en bachelor i journalistik fra Pennsylvania State University.

ADVERT

Mest populære