Sund Kost >> Kost

Hvordan til at Fryse ærtesuppe

Skrevet af Michelle Kerns; Opdateret 14 December 2018

Næsten alle tilberedte fødevarer kan være med held frosset, siger det AMERIKANSKE Department of Agriculture ' s Food Safety and Inspection Service. Bean og bælgplanter supper som ærtesuppe er især velegnede til frysning, da en typisk opskrift kan give så meget som seks eller flere portioner. Du kan fryse rester ærtesuppe for hurtig familiens måltider eller i servering af mellemstore portioner til en billig og nærende frokost. Desuden forbrugende ærtesuppe, at du har forberedt og frosne selv kan hjælpe dig med at holde dine natrium indtag. En 1-cup, der tjener dåse ærtesuppe kan indeholde over 1.000 mg natrium, mens hjemmelavet suppe kan være forberedt uden tilsat salt og kun et spor mængden af natrium.

Fjern ærtesuppe fra varmen, og lad det køle lidt. Hæld suppen i en mellemstor, varmebestandig skål, som nemt kan rumme al den suppe.

Fyld en stor skål med is og tilsæt vand. Placere skålen indeholdende ærtesuppe i en skål fyldt med is vand. Udskift is og vand, hvis det er nødvendigt, indtil suppen er cool.

Skriv navnet på den suppe, og den dato, med en permanent markør på en zip-top fryser pose, enten gallon - eller kvart-størrelse. Placer posen sikkert på et stort Mason jar eller tilsvarende størrelse beholder, hvilket gør sikker på, at posens sider er slået ned, så du kan nemt ske suppe inde.

Slev den ønskede del størrelsen i taske, med plads nok på toppen af tasken for at give mulighed for ekspansion under frysepunktet. Klem så meget luft som muligt ud af toppen af posen og segl sikkert. Gentag med resten af ærtesuppe.

Sted suppen-fyldt fryser poser i fryseren, i en enkelt, fladskærms lag. Tillader, at fryse helt. Stable dem oven på hinanden, eller om den ender i en container.

Ting, Du Bliver Nødt

  • Mellemstore, varmebestandig skål

  • Stor skål

  • Ice

  • Zip-top fryseposer, kvart - eller gallon størrelse

  • Permanent markør eller pen

  • Store Mason jar eller andre store, smalle beholder

  • Slev

Tip

Tø-poser af frosne ærtesuppe i køleskab natten over.

Hvis din fryser pladsen tillader det, kan du bruge plastbeholdere til at gemme dine frosne ærtesuppe. Brug kun beholdere, der er mærket som værende maden - og fryser-safe.

At fryse enkelte dele af ærtesuppe, slev suppen i skåle af en muffin tin og plads i fryseren. Når suppen er frosset, sæt bunden af bolle skuffe i varmt vand i vasken eller en stor gryde, tag den frosne suppe forme og gemme dem i en mærket zip-top fryser pose.

Advarsel

Når køling ærtesuppe, må du ikke sætte gryden direkte i isvand. De hurtige ændringer i temperatur, der kan forårsage skade på potten.

Kassere ethvert ærtesuppe, der har været frossen i mere end to eller tre måneder.

Om Forfatteren

Michelle Kerns skriver til en bred vifte af print-og online publikationer og har specialiseret sig i litteratur og videnskab emner. Hun har fungeret som en bog klummeskribent siden 2008 og er medlem af National Book Critics Circle. Kerns studerede engelsk litteratur og neurologi ved UC Davis.

ADVERT

Mest populære