Sund Kost >> Ernæring

De Bedste Former af Protein til at Spise, Når Slankekure for at Tabe sig

Skrevet af Erin Coleman, R. D., L. D.; Opdateret juli 20, 2017

Da protein øger mæthed – og din krops energi udgifter – det er til gavn for personer, der forsøger at tabe sig. Det er dog ikke alle protein-rige fødevarer er gode muligheder for dieters. Valg af lean, lavt kalorieindhold, højt kvalitet proteiner, der vil hjælpe dig med at opfylde din daglige protein behov, samtidig med at reducere dit kalorieindtag for en effektiv vægttab.

Æggehvider

Med deres høje kvalitet, komplet protein, æggehvider er lav i kalorier – og de ikke indeholder kolesterol som æggeblommer gøre. Ifølge det AMERIKANSKE Department of Agriculture ' s National Nutrient Database for Standard Reference, fire store æggehvider give 14.4 gram af kosten protein, men de indeholder kun 68 kalorier. I sammenligning, fire store æggeblommer indeholder 10.8 gram protein, men 220 kalorier, ifølge USDA.

Grillet Kylling

Som med æggehvider, lean grillet kylling bryst er lav-kalorie, protein-rige fødevarer, der indeholder alle de essentielle aminosyrer, som din krop kræver hver dag. Da grillet hvid-kød, kylling er lavt indhold af mættet fedt og kolesterol, det er hjerte-sund. USDA rapporter om, at en 3-ounce del af kyllingebryst giver dig 19 gram protein -- men bare 102 kalorier. Men undgå stegt kylling, kylling med huden eller meget forarbejdet kylling, da disse former for fjerkræ indeholder ekstra kalorier, og er ofte høj i natrium.

Fedtfattig Hytteost

Når vægttab er dit mål, low-fat – eller fat-free – hytteost er en glimrende kilde til protein af høj kvalitet uden de ekstra kalorier. For eksempel, 1 kop fedtfattig hytteost indeholder ca 163 kalorier, men giver 28 gram af kosten protein, rapporter, USDA. Fedtfri hytteost indeholder endnu færre kalorier. Og, hvis du er bekymret for, om carb indhold af mejeriprodukter, mens tabe sig, hytteost er meget lavere i kulhydrater end mælk, yoghurt eller kefir. En 1-cup del af fedtfattig hytteost indeholder kun omkring 6 gram kulhydrater.

Sojabønner

Sojabønner er en glimrende kilde til komplet protein og kostfibre – for vegetar, veganer, og selv nonvegetarian dieters. Fiber i sojabønner fremmer mæthed, som er nyttig under et vægttab. En undersøgelse offentliggjort i 2013 i "Molekylær Ernæring og fødevareteknologi Research" fundet, at soja fiber hjælper med at reducere kroppens vægt, body mass index og low-density lipoprotein kolesterol hos overvægtige og overvægtige forsøgspersoner. USDA rapporter om, at en 1/2-cup del af sojabønner giver omkring 127 kalorier, 11 gram protein og 4 gram kostfibre.

Om Forfatteren

Erin Coleman er registreret og har licens diætist. Hun har også en Bachelor of Science i ernæring og har omfattende erfaring med at arbejde som en helse-forfatter og sundhed pædagog. Hendes artikler er udgivet på forskellige sundhed, ernæring og fitness hjemmesider.

Foto Credits

  • Jupiterimages/liquidlibrary/Getty Images
ADVERT

Mest populære