Sund Kost >> Sunde Måltider

Fødevarer, Der Er Lavere Sukker Trang

I en verden fyldt med slik, og det er svært at styre sukker trang, især hvis de dukker op rutinemæssigt. Mange faktorer bidrager til mad cravings, ifølge University of Rochester Medical Center, herunder slankekure, næringsstof mangler, hormonelle ubalancer, lugter og følelser. Hvis din sukker cravings er alvorlige eller langvarige, søge vejledning hos din læge eller en diætist til at afgøre den underliggende årsag. For mildere tilfælde, visse fødevarer hjælpe med at holde dem i skak.

Fuldkorn

Øvelse dræner din krop ' s levering af glykogen -- energi fra kulhydrater. Ikke at genopfylde dine glykogen butikker kan stimulere mad cravings, ifølge University of Rochester Medical Center. At spise for få kulhydrater og udvikle blodsukker ubalancer har lignende virkninger. Fordi fuldkorn har et lavt glykæmisk indeks, hvilket betyder at de har en mild indflydelse på dit blodsukker, holder de dig til at føle dig fyldigere længere mellem måltiderne. Raffineret korn, på den anden side, såsom hvidt brød, ris, kan have den modsatte effekt. Fuldkorn indeholder også flere vitaminer, mineraler og protein end raffineret korn, som alle hjælper til med at beskytte dig fra sukker trang, der er forbundet med næringsstoffer. Nærende hele korn fødevarer omfatter 100 procent hele korn brød og korn, stål skåret havregryn, brune ris, quinoa og luft-poppet popcorn.

C-Vitamin-Rige Fødevarer

C-Vitamin er en stærk antioxidant, hvilket betyder, at det hjælper kroppen med at beskytte sig selv og helbrede fra infektioner og sygdom. C-Vitamin hjælper også din hjerne konvertere en aminosyre kaldet til serotonin, skriver Marcelle Pick, en fødselslæge, gynækolog og sygeplejerske, læge, på hjemmesiden WomentoWomen. Dette er vigtigt, fordi lav serotonin niveauer reducere din følelse af følelsesmæssig velvære og fremkalde eller øge sukker trang. Fødevarer, især rig på C-vitamin omfatter rød og grøn peberfrugt, citrus frugter, jordbær, kiwi og rosenkål.

Protein-Rige Fødevarer

Fordi protein har en mild indflydelse på dit blodsukker, Pick anbefaler parring slik og andre høj-glykæmisk kulhydrat kilder, såsom hvidt brød, med protein-rige fødevarer. Dette hjælper med at forhindre sukker trang, der er forbundet med blodsukker-spikes. Nærende protein kilder omfatter bønner, linser, fedtfattige mejeriprodukter, magert kød og fisk. For et protein-rige dessert, top hytteost eller yoghurt med frisk frugt og granola i stedet for at lægge dem på is, som har tendens til at være højt indhold af sukker og lavt indhold af protein.

Frugt og Grøntsager

Frugt og grøntsager giver rige mængder af vitaminer, mineraler og vand. Vand er vigtigt, fordi dehydrering kan stimulere mad cravings, fordi kroppen kan forveksle tørst for sult. Frugt og sødt, grøntsager, såsom kogte yams, bidrage til at opfylde sukker trang, og forhindre fremtidige cravings ved at fremme blodsukker kontrol. Fiber-rige sorter, såsom ærter, broccoli, mørke bladgrøntsager, hindbær og søde kartofler, som er særligt mættende. At spise en bred vifte af frugt og grøntsager rutinemæssigt forhindrer sukker trang, stammer fra mangel på næringsstoffer og samtidig øge din samlede wellness. For de bedste resultater, skal du vælge hele frugter over sødet på dåse og tørret frugt og juice, der er typisk højere i sukker og lavere i fiber.

Om Forfatteren

August McLaughlin er en sundhed og seksualitet forfatter, podcast-vært og forfatter af "Pige Boner: Den Gode Pige 's Guide til Seksuel Empowerment" (Hestemakreller Udgivelse, 2018). Hendes artikler vises i DAME Blad, Cosmopolitan.com the Huffington Post og mere, og hun elsker at forbinde med læserne via hendes blog og sociale medier. augustmclaughlin.com

Foto Credits

  • Ablestock.com/AbleStock.com/Getty Images
ADVERT

Mest populære