Sund Kost >> Sunde Måltider

Hvilke Fødevarer Vil Give Energi, Før Du Går Jogging?

Skrevet af Valmue Carpenter; Opdateret 17 December 2018

Jogging er en populær og let måde at forbedre dit hjerte sundhed og brænde kalorier. Staying motiveret, er generelt den største udfordring. Kontroller, at brændstof og hydrat dig selv for den energi du behøver for at komme igennem din træning. For din pre-workout snack, skal du vælge kulhydrater, magert protein, hjerte-sunde fedtstoffer og væsker, eller en kombination af disse for at give dig, at pep i dit skridt.

Eating Tidsplan

Hvis du planlægger at jogge første ting i morgen, give dig selv et par ekstra minutter til at snuppe en hurtig bid mad og noget vand. Hvis du ikke lægger noget i din krop, før du arbejder ud, vil du sandsynligvis blive træt eller svagere. Hvis du planlægger at køre i eftermiddag eller aften, spiser cirka to-tre timer i forvejen for at give din krop tid nok til at bryde det ned for energi og undgå kramper. Du kan spise en lille snack, men undgå at spise store måltider eller svært at fordøje fødevarer. At have nok energi til at komme igennem din løbetur er meget afhængig af, hvad du spiser, når du spiser, og hvor ofte du spiser. Prøv at få fem til seks små måltider om dagen for at holde dig fyldt med energi.

Kulhydrater

Kulhydrater giver din krop en hurtig kilde til energi. Sørg for at vælge komplekse kulhydrater, som raffinerede kulhydrater ofte anspore pigge af blodsukker og insulin, som senere kan forårsage din krop til at "gå ned". Vælg en af følgende kulhydrater som en del af en pre-jog snack: havregryn eller instant korn, fuldkornsbrød eller halvdelen af en bagel med gelé eller peanut smør, en banan, hele korn korn med 2% skummetmælk eller frisk frugt salat

Kvalitet Proteiner

Kvalitet protein består af soja, nødder, mælkeprodukter, kylling, svinekød, fisk, bønner og æg. Magre proteiner er vigtige, fordi de hjælper til at opbygge muskler, men er lettere at fordøje end andre proteiner. Prøv disse magert protein muligheder: fedtfattig yoghurt med bær og müsli, peanut smør med selleri eller gulerødder, kogt eller hårdkogt æg, en protein shake, en lille portion nødder eller fedtfattig hytteost.

Hjerte-Sunde Fedtstoffer

Gode fedtstoffer, som spiller en stor rolle i at hjælpe dig med at forebygge træthed og kontrollere din vægt, gøre du føler dig fuld. Før en træning, kan du prøve en eller flere af disse "gode" fedtstoffer: hør frø på toppen af yoghurt eller havregryn, mandler, pistacienødder, jordnøddesmør eller avocado.

Væsker

Det er vigtigt at være hydreret, før du går til en løbetur. Drik cirka 20 ounces en time, før du kører, så vandet bliver absorberet i musklen. Sportsdrikke er generelt overkill med mindre du regner med at udøve i mere end 60 minutter eller under varme forhold. De bedste muligheder omfatter vand eller vand blandet med en lille mængde af frugt juice. Har en sportsdrik til intensiv træning.

Om Forfatteren

Poppy Tømrer uddannet fra University of Missouri School of Journalism. Udover at undervise i journalistik til junior high studerende, hun også omfatter sundhed og fitness til "PUSH Månedlige" og Angie ' s Liste.

ADVERT

Mest populære