Sund Kost >> Ernæring

Hvad Fødevarer at Spise, Mens du Studerer

Skrevet af Tracey Roizman, D.C.; Opdateret December 20, 2018

Gode studievaner er en vigtig ingrediens til succes i skolen. En sund kost understøtter dine studier ved at hjælpe dig med at koncentrere sig bedre. Du kan realisere dine største akademiske potentiale, ved at spise visse fødevarer og følgende særlige spisevaner for deres hjerne-fremme fordele.

Måltider vs. Snacks

Understrege, at spise måltider, i stedet for snacks til deres energi-optimering af ydelser, rådgiver University of California, Santa Cruz, La Tjenester. For nemheds skyld kan du vælge sund frosne retter, sandwiches, supper, kylling, tun eller andre typer af high-protein salater. Opdele disse fødevarer i små, passende portioner for at studere pauser. Prøv også øse kylling eller tun salat, og peanut eller andre møtrik butters på gulerødder, peberfrugt, skiver eller selleri stilke for at tilføje fiber og vitaminer til dit studie bryde fødevarer.

Høj-Protein

De fleste af neurotransmittere i hjernen, er lavet af aminosyrer, der stammer fra protein i din kost. For at holde din neurotransmitter niveauer op, spise en høj-protein fødevarer såsom ost, æg, kød og nødder, snarere end høj-kulhydrat, kiks, chips, cookies eller juice. Hvis du ønsker sød smag, få din protein i form af et protein-pakket ernæring bar eller piske en høj-protein smoothie med proteinpulver, plain yoghurt og en lille mængde af frisk frugt efter smag. Derudover aminosyrer tryptophan, som har en beroligende, beroligende virkning på hjernen, og tyrosin, som aktiverer hjernen, konkurrere om posten forbi hjernens beskyttende filter, der er kendt som blod-hjerne-barrieren. Kulhydrat fødevarer fremme tryptofan transport, mens proteiner øge hjernens tyrosin niveauer.

Vand

Holde din energi niveauer op ved at holde godt hydreret, mens de studerer. Drikker mindst en halv liter per time. Dehydrering kan føre til træthed og manglende evne til at fokusere. Holder dit vand kølet for ekstra årvågenhed. Også presse en appelsin i dit vand. Den sure citrus indeholder æteriske olier, der reducerer angst og forbedre stemningen, årvågenhed og ro, ifølge en undersøgelse offentliggjort i September 2005 journal", Fysiologi og Adfærd." Appelsin og lavendel dufte mere effektivt kan reducere angst niveauer end det omgivende musik i studiet.

At studere i Aften

Tidspunktet på dagen kan afgøre din bedste fødevarer valg for at studere. University of Rochester, Institut for Kemi forsker Joshua Geiger siger, at frugt giver den bedste energi til aften studieperioder mellem 7:45 til 9:45 p.m. Dog, mens din hjerne kræver glukose for at fungere, sukkerholdige fødevarer, forarbejdede kulhydrater og sodavand kan føre til blodsukker-spikes efterfulgt af dråber, der kan medføre træthed og mad cravings, og forlade dig i stand til at fokusere. Undgå især at spise slik og sukkerholdige fødevarer natten, eller når du ikke har spist regelmæssigt, fordi disse fødevarer fordøjes hurtigere på en tom mave.

Om Forfatteren

Tracey Roizman, DC er en forfatter og taler om naturlige og forebyggende sundhedspleje og en praktiserende kiropraktor. Hun holder også en B. S. i ernæringsmæssig biokemi.

ADVERT

Mest populære