Sund Kost >> Kost

Fødevarer at Spise for at Få Muskler Og Tabe Mave Fedt

Skrevet af August McLaughlin; Opdateret November 28, 2018

Der er bogstaveligt talt millioner af vægt tab produkter, kost planer og fitness taktik på markedet lovende hurtige resultater. Den bedste måde at nå disse mål, men indebærer en sund, afbalanceret kost og regelmæssig styrke-træning og aerob træning. Heldigvis, mave fedt-en fælles problemer område for overvægtige personer-er særligt modtagelige for at kostændringer og motion. For de bedste resultater, søge vejledning fra en registreret diætist.

Fuldkorn

Hele kerner, såsom brune ris, havre og spelt, er korn, der ikke er blevet skrabet af værdifulde næringsstoffer indhold. De har også leverer rigelige mængder af kulhydrater, dine muskler' primære brændselskilde, og fiber, et ikke-fordøjeligt kulhydrat, der fremmer appetit kontrol. At spise fyldet fødevarer, der kan lette processen med at reducere dit kalorieindtag, hvilket er et vigtigt redskab til at kaste mave fedt. For de bedste resultater, erstatte raffineret korn produkter, som er beriget brød, lav-fiber korn, instant ris og æg nudler, med 100 procent fuldkorn-ækvivalenter. Når du køber brød, korn og pasta, så sørg for hele korn er angivet som den vigtigste ingrediens.

Frugt og Grøntsager

Frugt og grøntsager giver kulhydrater og rig mængder af vitaminer, mineraler og antioxidanter. Mange er også høj i fiber, herunder bær, søde kartofler, grønkål og broccoli. Den Amerikanske Diætetiske Association anbefaler, at mænd, der ønsker at opbygge muskler og kontrol kropsvægt forbruge en kalorie-kontrolleret kost, der lægger vægt på frugt og grøntsager. Da frisk frugt og grøntsager er rige på vand og fibre, de indeholder færre kalorier per portion i forhold til tættere fødevarer, såsom saltstænger, slik og is. Med andre ord, spise mere frugt og grøntsager giver dig mulighed for at fylde op på færre kalorier, lette processen af med mave fedt tab.

Lean, Protein-Rige Fødevarer

Protein giver aminosyrer -- byggestenene for muskler. Mens den tro, at mere protein er bedre til at øge muskel er ikke nødvendigvis sandt, i henhold til ADA, dit protein behov stiger til omkring 15 til 20 procent af din samlede daglige kalorier, når du er til styrketræning. For at undgå de sundhedsmæssige risici, der er forbundet med mættede fedt, såsom abdominal fedme, hjertesygdomme og forhøjet kolesterol, skal du vælge primært lean kilder. Fødevarer rige på protein, men lavt indhold af mættet fedt, omfatter bønner, linser, æggehvider, fedtfattige mejeriprodukter, ekstra magert kød og fisk. For øgede fordele, opt for fedtfattig madlavning metoder, som stegning, dampende og grille.

Sunde Fedtkilder

Fedt leverer dine muskler med energi under træning. Mens folk med særlige behov varierer, ADA anbefaler, at omkring 20 til 35 procent af dine kalorier stammer fra fedt. Den sundeste fedt kilder er umættede, og omfatter raps olie, ekstra jomfru olivenolie, nødder, frø, avocado og fede fisk som hellefisk, laks og sardiner. Grænse usunde fedt kilder, såsom margarine og andre fødevarer, der indeholder hydrogenerede olier, som har en tendens til at fremme mave fedt. Fordi fedt indeholder dobbelt så mange kalorier som protein og kulhydrater, holde dine portionsstørrelser beskedne.

Om Forfatteren

August McLaughlin er en sundhed og seksualitet forfatter, podcast-vært og forfatter af "Pige Boner: Den Gode Pige 's Guide til Seksuel Empowerment" (Hestemakreller Udgivelse, 2018). Hendes artikler vises i DAME Blad, Cosmopolitan.com the Huffington Post og mere, og hun elsker at forbinde med læserne via hendes blog og sociale medier. augustmclaughlin.com

ADVERT

Mest populære