Sund Kost >> Sunde Måltider

Fødevarer at Spise Når Boksning

Skrevet af Mike Samuels; Opdateret 17 December 2018

De fysiske krav boksning betyde, at få din ernæring på punkt er af afgørende betydning. Boksere har brug for at have nok energi til uddannelse og tilstrækkelig brændstof til inddrivelse, alle de, mens de opholder sig inden for rækkevidde af vægt klasse. Den mad, som en bokser spiser kan betyde forskellen mellem at vinde og tabe.

Start Med Kulhydrater

Kulhydrater bør være grundlaget for din kost, da de er dine vigtigste energikilde. Ved morgenmad, frokost og middag, Mark Ellison af det engelske Institut for Idræt og ernæringsekspert til GB Boksning trup foreslår prioritering af kulhydrater fra hele fødevarer kilder, såsom brød, pasta, ris, frugt, grøntsager og couscous. Omkring træning og kampe, du bør dog stadig kigge hovedsagelig til hele fødevarer, men samle dem højere på det glykæmiske indeks, og kan fordøjes lettere -- hvid bagels, kage barer, tørret frugt og korn, for eksempel.

Protein Punch

Drikke rå æg Rocky Balboa-stil kan være unødvendige, men du har brug for protein i din kost. Atleter har brug for op til 2 gram protein per kilo kropsvægt dagligt, i henhold til "Journal of the International Society of Sports Nutrition." Professionelle boksere kender betydningen af protein, med den tidligere sværvægtsmester David Haye giver næring til sig om sjældne bøf, hvid fisk og protein kosttilskud. Andre kilder til protein som hytteost, tyrkiet, fede fisk og fedtfattig mælk passer regningen for.

En Dag i Livet

Din kost behøver ikke at være intetsigende og kedelige-det kan være sund og varieret, og omfatter mange forskellige fødevarer. Professionel bokser Carl Froch favoriserer en simpel metode: valg af havregryn eller korn med bær til morgenmad, sammen med toast og frugt. Frokost består af en skinke eller kylling, wrap og enten en kylling, salat og bagt kartoffel til aftensmad, med recovery kosttilskud og sportsdrikke tilføjet når nødvendigt. Efter denne teori af næringsstof-tætte fødevarer, der spises med jævne mellemrum er en effektiv måde at fastholde energi og ydeevne.

Vægt

Indeholde så mange forskellige sunde fødevarer i din plan som muligt. Uanset hvilke fødevarer du spiser, sikre, at du ophold i omkring 5 procent af dine kampe vægt året rundt. Dette er vigtigt, da det gør at møde din vægt klasse meget nemmere. Mens tiden mellem kampe kan bruges til at opbygge muskelmasse og styrke, dette bør ikke komme på bekostning af, at vi også får fat. Hvis du bemærker, at din vægt krybende op, falde tilbage på kalorier lidt.

Om Forfatteren

Mike Samuels begyndte at skrive til hans eget fitness hjemmeside og de lokale publikationer i 2008. Han er uddannet fra Peter Symonds College i STORBRITANNIEN med A-Niveauer i loven, erhvervsliv og idræt, og er en fuldt kvalificeret personlig træner, sports massage terapeut og korrigerende motion specialist med akkrediteringer fra Førende Internationale.

ADVERT

Mest populære