Sund Kost >> Kost

De Bedste Fødevarer til at Kontrollere blodsukkeret

Skrevet af Rebecca Howard; Opdateret: 06 December, 2018

At gøre sunde valg af fødevarer og holde styr på dine spisevaner kan hjælpe dig med at styre dit blodsukker. Et højt niveau af blod sukker kan beskadige dine organer som øjne, nyrer og hjerte. Undgå et højt kalorieindhold kost er det første skridt i retning af at regulere dit blodsukker. Tilføje nogle specifikke fødevarer i din daglige kost kan også gå en lang vej i at kontrollere dit blodsukker.

Højt Fiber Fødevarer

Kostfibre findes i vegetabilske fødevarer spiller en stor rolle i sundheden for din krop. Fiber er opdelt i to typer; opløselige og uopløselige. Kilder til uopløselige fibre omfatter peeling af frugter, såsom druer, æbler og blåbær. De opløselige fibre på den anden side er der absorberes i vand og danner en gel–lignende stoffer i mave-tarmkanalen. University of Maryland forklarer, at dette hæmmer tarmene fra at absorbere sukker og stivelse. Dette betyder en høj-fiber kost reducerer risiko for type 2-diabetes og sænker insulin og blodsukker. Opløselige fibre kan findes i de bløde dele af frugter, tørrede ærter og bønner, for eksempel.

Kanel

Ifølge Verdens Sundeste Fødevarer, cinnamaldehyde, cinnamyl acetat og cinnamylalkohol er de tre essentielle olier, der giver kanel sin unikke terapeutiske egenskaber. Ved hjælp af kanel til sæson en høj-kulhydrat fødevarer mindsker dens indvirkning på dit blodsukker. En undersøgelse af "American Journal of Clinical Nutrition", der blev offentliggjort i 2007, viste, at tilføje kanel til fødevarer med et højt indhold af kulhydrater sænket hastigheden af mavetømning. Dette er i høj grad mindsket den stigning i blodsukkeret efter en høj-kulhydrat måltid. Et papir publiceret i "Diabetes Care" i 2003 viser, at en daglig indtagelse af 1 til 6 gram kanel reducerer blodsukkeret og reducerer risikoen for type 2-diabetes.

Nødder

En undersøgelse foretaget af forskere på St. Michael ' s Hospital i Canada, som blev offentliggjort i August 2011 i "Diabetes Care", som fandt, at et dagligt indtag på 2 ounces blandede nødder forbedrer blod sukker og sænker det dårlige kolesterol niveauer. Desuden nødder er ideel til at øge vegetabilsk olie og protein indtag i kosten af patienter med type 2-diabetes. Blandede, usaltede, rå eller tørristede nødder kontrollere niveauet af blodsukker og blodtryk og lipider og bidrage til at forebygge vægtøgning hos sådanne patienter.

Eddike

En undersøgelse foretaget af forskerne på Arizona State University, der blev offentliggjort i januar 2004 udgave af "Diabetes Care", som fandt, at eddike sinker den sædvanlige stigning i blodsukkeret efter et måltid. Det indeholder et biologisk aktivt stof kaldet eddikesyre, der hæmmer aktiviteten af flere aktive kulhydrat-fordøje enzymer. Nogle af sukker og stivelse er derfor ikke fordøjet. Som et resultat, dette har mindre indvirkning på blodsukkeret.

Om Forfatteren

Rebecca Howard har været en professionel skribent siden 2001, med artikler, der optræder i publikationer som "Canadian Journal of Diabetes." Hun er også medlem af the Canadian Society of Nutrition Management. Howard har en B. S. i ernæring fra Ryerson University og en M. S i anvendt human ernæring fra University of Guelph.

ADVERT

Mest populære