Sund Kost >> Kost

Fødevarer, Der Forårsager Gas i en 10 måneder Gammel Baby

Skrevet af Erica Kannall; Opdateret December 27, 2018

En nervøs, brus baby kan gøre dit daglige liv meget mere stressende. Heldigvis, bør du være i stand til at identificere den skyldige gas -, der forårsager mad og enten fjerne det fra eller reducere det i dit barns kost. Hvis du for nylig har foretaget ændringer i dit barns kost, såsom tilføje nye fødevarer, eller at lade dit barn til at spise mere og drikke mindre bryst mælk eller formel, vil du bemærke en stigning i gas. Det er også muligt, at din baby er at sluge en masse luft fra forkert tygger eller spiser for hurtigt, hvilket medfører gas for at få fanget i mave-tarmkanalen.

Modermælk

Hvis du ammer din baby, er det muligt, at der er noget i din kost har forårsaget barnets gas. Det tager normalt to til seks timer for den mad, du spiser for at fordøje og passerer gennem din modermælk til barnet. Nogle gange krydret mad eller mælkeprodukter i din kost kan forårsage gas. Men en baby kan være følsomme over for mange ting i din modermælk. Prøv at spore, hvad du har spist, og når de, sammen med, når din baby udvikler tegn på gas, såsom akustisk gas, trækker knæ til brystet og fussiness. Over tid, vil du i stand til at identificere, hvilke fødevarer eller fødevarer i din kost medføre, at din baby ubehag.

Formel Ingredienser

Hvis du giver din baby formel, i stedet for modermælk, gas kan være forårsaget af ingredienser i formlen. Hvis du for nylig har ændret formler og derefter den gas problem opstod, denne nye formel kan være den skyldige. De fleste standard baby formler er baseret på komælk protein. Nogle spædbørn er følsomme over for dette protein, og det kan forårsage gas samt opkastning, diarré, smerter og udslæt. Et alternativ til komælk formel er en soja-baseret produkt. Soja, dog årsager gas i nogle babyer så godt. Tal med din børnelæge om en allergivenlige formel, der indeholder predigested proteiner, som er nemmere for din lille én fordøjelsessystem.

Fiber Fødevarer

På 10 måneder gammel, din baby vil sandsynligvis spise mosede frugter og grøntsager, korn og nogle snacks ud over formel eller modermælk. Nogle af de nye fødevarer i dit barns kost, kan være årsag til gas. Høj-fiber fødevarer, der forårsager nogle kulhydrater for at nå tyktarmen ufordøjet. Gavnlige bakterier, der findes i fordøjelseskanalen gære disse kulhydrater og frigivelse af gas som følge heraf. Bønner er en høj-fiber fødevarer, der kan forårsage problemer. Men en kost med store mængder af enhver fiber fødevarer, såsom gulerødder, squash, broccoli og frugt, kan føre til, at gas i din baby.

Allergi og Overfølsomhed

Du vil måske bemærke, gas, når indføre nye fødevarer på, at dit barn er allergisk eller følsom over for. Hvis dit barn har ikke haft nogen ko ' s mælk protein indførelse af ost eller yoghurt kan forårsage gas, hvis dit barn har mælkeallergi eller er laktose-intolerant. Ifølge Food Allergy Forskning og Uddannelse, men de fleste børn i sidste ende vokser mælk allergi. Andre fødevarer, som ofte forårsager problemer med gas fra en allergi eller intolerance, hvede, æg, soja, fisk, jordnødder og træet nødder. Se din børnelæge for en fødevareallergi diagnose.

Om Forfatteren

Erica Kannall er en registreret diætist og certificeret sundheds/fitness specialist med American College of Sports Medicine. Hun har arbejdet i klinisk ernæring, fællesskab, sundhed, fitness, sundhed, coaching, rådgivning og food service. Hun har en Bachelor of Science i klinisk diætetik og ernæring fra University of Pittsburgh.

ADVERT

Mest populære