Sund Kost >> Sunde Måltider

Fødevarer, der er Mest hensigtsmæssig for Type B-Blod

Skrevet af Michelle Kerns; Opdateret 12 December 2018

Hvis du har type-B blod, de fødevarer, der er gavnligt for dig at adskille sig fra, hvad der er optimalt for folk med A, O eller AB blod, hævder Peter J. D'Adamo, skaberen af blodtype kost. I henhold til den kost forudsætning, at folk med blodtype B nedstammer fra gamle nomader, der rejste fra det østlige Afrika til Asien, og ved at spise de samme fødevarer, disse mennesker spiste en type B person vil tabe sig og blive sundere, D'Adamo gjort gældende. En 2013-review artikel i "American Journal of Clinical Nutrition," men, konkluderede, at den blodtype, kost ikke var bakket op af videnskabelige beviser.

Spis Masser af Kød og Fisk

Nomaderne, at D'Adamo siger, at type-B mennesker nedstammer fra spiste en kost med højt kød-baseret protein fra både tamme og jages kilder. På grund af dette, personer med blodtype B tilskyndes til at forbruge masser af ged, lam, kanin, vildt og fisk som laks, sild, torsk, hellefisk, makrel, havørred, tunge og skrubbe. Kød-især angiveligt øger den metaboliske sats af type-B-mennesker.

Få Din Fylde af Grønne Grøntsager

Mennesker, der har type-B blod skal spise en bred vifte af grøntsager hver dag, især grønne grøntsager, som D'Adamo siger, vil hjælpe med vægttab ved at fremskynde metabolisme. Den mest gavnlige grønne grøntsager omfatter broccoli, rosenkål, grønkål, collard greens, bladbeder og sennep greens. Roer, yams, søde kartofler, gulerødder, rød og hvid kål, aubergine, pastinak og alle typer af peber-herunder jalapeno og peberfrugt -- betragtes også gode muligheder for type-B mennesker efter planen.

Har Æg og fedtfattige Mejeriprodukter

Når det kommer til mejeri-produkter, en person med type-B blod siges at gavne mest fra yoghurt, lav - eller fedtholdige mælk, ged mælk eller ost som f.eks mozzarella, ricotta, sommerhus, feta eller landmand ost. Disse, sammen med æg, angiveligt bidrager til en effektiv metabolisme for type-B-mennesker. D'Adamo anbefaler, at folk af Afrikansk eller Kaukasisk herkomst er ikke mere end tre eller fire æg om ugen, mens de Asiatiske herkomst kan have fem eller seks.

Opt for Havre og Ris

Hvede, byg, majs og rug er off-grænser for type-B mennesker på blodtype kost, mens korn, såsom havre, havreklid, risklid, spelt og hirse, opfordres, som er brune ris, brød, ris kager, Ezekiel eller Essene brød og andre produkter lavet med havregryn eller rismel. Quinoa, pumpernickel-brød, gryn og pasta, soja mel, brød og hvid, brun og basmati ris anses for neutrale fødevarer -- de er tilladt, men anses ikke særlig gavnligt.

Udfyld Din Kop med Te og Juice

For mennesker, der har type-B blod, lakrids te er angiveligt en god måde at undgå hypoglykæmi eller lavt blodsukker. Andre gavnlige drikkevarer omfatte grøn te, urtete, der indeholder pebermynte, ingefær, ginseng, salvie, hyben eller hindbær blade; og drikkevarer tilberedt af ananas, druer, papaya, tranebær eller kål.

Om Forfatteren

Michelle Kerns skriver til en bred vifte af print-og online publikationer og har specialiseret sig i litteratur og videnskab emner. Hun har fungeret som en bog klummeskribent siden 2008 og er medlem af National Book Critics Circle. Kerns studerede engelsk litteratur og neurologi ved UC Davis.

ADVERT

Mest populære