Sund Kost >> Sunde Måltider

Mad Bindinger og Kulhydrater

Da bindingen visse typer af fødevarer-såsom protein og kulhydrater -- kræver forskellige enzymer til fordøjelse, nogle eksperter hævder, at det er sundere at spise dem hver for sig. Men ifølge Real Simple, at dette blot er en myte. I virkeligheden, dit fordøjelsessystem kan håndtere flere typer af mad på én gang uden skadelige virkninger. Parring af kulhydrater med proteiner hjælper med at holde dig sund, ved at give afbalancerede ernæring.

Kulhydrater med Kød, Fisk og Fjerkræ

En tilfredsstillende parring af kulhydrater fra grøntsager med kød, fisk eller fjerkræ, giver du med flere sundhedsmæssige fordele. Den fiber, der findes i de fleste grøntsager holder din fordøjelseskanalen sunde, deres kulhydrater du kan træne dine muskler og protein fra kød aids i væv reparation. Hertil kommer, at parring kulhydrater med kød kan have fordele ud over en afbalanceret ernæring. Ifølge CNN Sundhed, en kombination af korsblomstrede grøntsager med kød, der kan reducere de skadelige kræftfremkaldende stoffer, der produceres af madlavning kød over høje temperaturer. Korsblomstrede grøntsager omfatter rosenkål, blomkål, broccoli, kål, grønkål, majroer og mange andre. God bindinger omfatter bøf med rosenkål, kylling og broccoli eller fisk med grønkål.

Kulhydrater med Bælgfrugter, Nødder og Frø

En anden fordel ved parring kulhydrater med proteiner er måltid ' s evne til at holde dig fuld i en længere tid. Høj-fiber kulhydrat-rige fødevarer tage timer at fordøje, som hjælper med at forhindre sult. Fødevarer såsom grøntsager, nødder og frø indeholder både høj-fiber kulhydrater og proteiner, skabe afbalanceret ernæring parring inden for en fødevare. En hjælpende af sorte bønner, for eksempel, har 40 gram kulhydrater, 15 gram protein og 15 gram fiber. I henhold til den MayoClinic.com en gennemsnitlig voksen behov omkring 225 gram kulhydrater dagligt, 50 gram protein og fra 22 til 28 gram fiber for kvinder eller 28 til 34 gram fiber for mænd. Andre eksempler på tilfredsstillende bindinger omfatter selleri og æbler med peanut butter og afskallet solsikkefrø med havre.

Kulhydrater med Frugt og Grøntsager

Frugt og grøntsager er naturligvis høj i kulhydrater og et par godt sammen. For eksempel, binding avocado med tomat øger kroppens optagelse af gavnlige antioxidanter, ifølge CNN Health artikel. Mange bindinger af sunde fedtstoffer -- som monoumættede og flerumættede -- med antioxidanter, der har denne fordel. En anden sund parring er C-vitamin og jern, C-vitamin aids i absorptionen af jern, hvilket øger niveauet af næringsstoffer, som din krop processer fra måltidet. Broccoli og tofu eller appelsiner med spinat er gode eksempler på denne gavnlige parring.

Kosten Tips

Når du designer en sund kost, altid konsultere din læge eller en ernæringsekspert for personlig rådgivning. Hvis du har sygdomme eller allergier, konsultere din sundhedspleje professionelle, før du foretager ændringer til din kost. Generelt, overvågning af dit kalorieindtag og valg af sunde fødevarer med lavt indhold af mættet fedt, kolesterol og natrium vil hjælpe med at holde din krop sund.

Om Forfatteren

Serena Stilarter er en Colorado-baseret forfatter, der har specialiseret sig i sundhed, fitness og mad. Taler tre sprog og arbejder på et fjerde, Styles er at forfølge en Bachelor i Lingvistik og forbereder sig på at rejse verden rundt. Når stilen er ikke at skrive, at hun kan blive fundet vandring, madlavning eller at arbejde som en certificeret kostvejleder.

Foto Credits

  • Narkotika eller sund mad, medicin eller naturlige fødevarer billede af Tudor Stanica fra Fotolia.kom
ADVERT

Mest populære