Sund Kost >> Sunde Måltider

Hvad Mad Gruppe Er Valset Havre I?

Havregryn, er lavet af udfladning hele havregryn, har længe været en morgen korte i Amerikanske retter. Havre tjene som en alsidig og nærende morgenmad, som kan nydes varm eller kold. Havregryn er en del af det korn, fødevarer, gruppe – og fuldkorn undergruppe -- og tilbyder en række sundhedsmæssige fordele.

Fordele ved fuldkorn

Fødevarer i hele korn fødevarer undergruppe, såsom havregryn, tilbyder en række sundhedsmæssige fordele. Fuldkorn indeholder alle tre dele af korn – stivelsesholdige endosperm så godt som fiber-rige kim og klid -- i stedet for bare at endosperm, der findes i raffineret korn. Som et resultat, fuldkorn, har tendens til at være høj i fiber i forhold til deres behandlet kolleger. Fiber havregryn hjælper med at kontrollere dit blodsukker og kolesterol, og kan reducere din risiko for hjertesygdomme, ifølge Linus Pauling Institute ved Oregon State University. Hver halv-cup servering af kogte havregryn indeholder 2 gram kostfibre – 10 procent af den mindste indtagelse anbefaling for kvinderne og 7 procent af den mindste anbefaling til mænd, ifølge Harvard School of Public Health.

Indtagelse Anbefalinger

Du skal indtage seks portioner af korn dagligt i henhold til U. S. Department of Agriculture, og mindst tre af disse portioner bør komme fra hele korn. Men mange Amerikanere lever op til dette mål, bruger mindre end en enkelt servering per dag i gennemsnit, rapporter Linus Pauling Institute. Hver halv-cup servering af kogte havregryn, der tæller som en visning, og tilføje havregryn til din morgen måltid kan du nemt øge din fuldkorn indtag.

Valg Af Sunde Havregryn

Jo mindre forarbejdet havre, jo bedre. Vælg havregryn med madlavning tid, der er længere end 5 minutter. Disse havre er minimalt forarbejdet, og ofte indeholder ingen tilsat sukker. Hurtig madlavning havre, undertiden kaldet minut eller instant havre, tilbyder lignende ernæringsmæssige fordele, men gennemgå yderligere behandling, der skal foretages i mindre flager for, at lave mere hurtigt. Undgå boxed krydret havregryn – i tillæg til genstand for behandling til at give mulighed for en hurtig tilberedningstid, de fleste varianter er fyldt med raffineret sukker. Når du er i tvivl, tjek næringsdeklarationen og ingrediens liste – undgå havregryn at liste flere ingredienser, og dem, der indeholder flere gram sukker per portion.

Forberedelse Ideer

En havregryn til morgenmad giver dig mulighed for at få en tidlig start på din tre anbefalet portioner fuldkorn dagligt, men at spise det samme hver morgen, som kan være kedelig. Pifte op din havregryn hjælp af kanel eller pumpkin pie krydderi, eller prøv at tilføje frugt såsom bær, æbler, bananer eller græskar til din daglige skål. Hvis du er i humør til en kold morgenmad, prøv koldt natten over havre – tilføj en tredjedel af en kop tør havre til to tredjedele af en kop mælk om natten og lade havregryn til "kokken" natten over i køleskabet. Du vil vågne op til to portioner fuldkorn. Tilføj din pynt i morgen og nyde.

Om Forfatteren

Sylvie Tremblay har en Master of Science i molekylær-og cellebiologi og har mange års erfaring som kræftforsker og neurolog. Baseret i Ontario, Canada, Tremblay er en erfaren journalist og blogger, med speciale i ernæring, fitness, livsstil, sundhed og bioteknologi, samt fast ejendom, landbrug og clean tech.

Foto Credits

ADVERT

Mest populære