Sund Kost >> Ernæring

Som Fødevarer Gruppen Er Behov for i den Højeste Andel Hver Dag?

Spise den rigtige andel af de fødevarer grupper kan hjælpe dig med at opretholde en sund kropsvægt, få vigtige næringsstoffer og maksimere din energi niveauer. Fødevarer grupper er blevet ændret, siden den gamle version af food guide pyramid blev oprettet i 1992. Anbefalet proportioner grupper, fødevarer du skal indtage er nogenlunde ensartede, uanset dit kalorieindtag. Ifølge det AMERIKANSKE Department of Agriculture, skal du forbruge den højeste andel af dine fødevarer fra korn-gruppen. Men, du bør indtage næsten lige så mange portioner fra de vegetabilske gruppe; fyld din tallerken lidt over en fjerdedel fyldt med korn og tilføje næsten den samme mængde af grøntsager.

Fødevarer Grupper

Det AMERIKANSKE Department of Agriculture ' s MyPlate er en opdateret version af den ældre food guide pyramid. Fødevarer grupper i MyPlate er frugt, grøntsager, korn, protein fødevarer, mejeriprodukter og olier. Protein gruppe omfatter kød, fjerkræ, fisk, skaldyr, æg, soja produkter, bælgfrugter, nødder og frø. Mejeriet gruppe omfatter mælk, yoghurt, ost, hytteost og calcium-berigede soja produkter, såsom soja mælk. Fødevarer i korn gruppe omfatter brød, morgenmadsprodukter, havregrød, ris, pasta, bagels, tortillas, bulgur, quinoa, couscous, popcorn og kiks. USDA anbefaler, at indtagelse af mindst halvdelen af dit korn, som hele korn, fordi de giver generelt flere næringsstoffer og fibre end raffineret korn. Fødevarer af vegetabilsk gruppe omfatter alle rå grøntsager, kogte grøntsager, kartofler, bælgfrugter og grønne greens.

Anbefalede Mængder, Korn

Dit anbefalede daglige kalorieindtag bestemmer antallet af ounces du skal forbruge fra korn-gruppen. For eksempel, hvis du indtager en 1.200-kalorie kost, USDA opfordrer dig til at forbruge 4 ounce fra korn-gruppen. USDA anbefaler også, at du forbruge 5 ounces korn til en 1,600-kalorie kost, 6 ounces for en 2,000 kalorie diæt, 8 ounce for en 2,400-kalorieindhold kost og 10 ounce af korn hver dag for en kost, der indeholder 3,200 2,800 til kalorier.

Anbefalede Mængder, Grøntsager

Antallet af 1-kop portioner af grøntsager, du bør spise hver dag, afhænger også af dit anbefalede daglige kalorieindtag. USDA opfordrer dig til at forbruge 1.5 kopper af grøntsager for en 1.200-kalorie kost, 2 kopper for en 1,600-kalorie kost, 2.5 kopper for en 2,000 kalorie diæt, 3 kopper for en 2,400-kalorie kost, 3.5 kopper for en 2,800-kalorieindhold kost og 4 kopper af grøntsager hver dag for et 3.200-kalorie kost.

Portionsstørrelser

USDA portionsstørrelser for korn er angivet i ounces, og dele for grøntsager, der er opført som kopper. En 1-ounce del af korn, svarer til et udsnit af hele korn brød, 1/2 kop kogt pasta, ris, bulgur eller havregryn, en mini bagel, 1 kop er klar til at spise cornflakes, 3 kopper af popcorn og fem hele hvede kiks. For at gøre mindst halvdelen af dit korn er hele korn, vælg fuldkorn brød i stedet for hvidt brød, brune ris i stedet for hvide ris og fuldkorn pasta i stedet for almindelig pasta. En 1-cup del af grøntsager svarende til 1 kop rå grøntsager, kogte grøntsager eller tomatsaft, og 2 kopper salat eller andre bladgrøntsager grønne grøntsager.

Om Forfatteren

Erin Coleman er registreret og har licens diætist. Hun har også en Bachelor of Science i ernæring og har omfattende erfaring med at arbejde som en helse-forfatter og sundhed pædagog. Hendes artikler er udgivet på forskellige sundhed, ernæring og fitness hjemmesider.

Foto Credits

ADVERT

Mest populære