Sund Kost >> Andre

Mad Fakta for Hård Kvinder

Oversigt

En kvinde går gennem livets faser og ændringer, der gør nogle af hendes ernæringsmæssige behov er helt forskellig fra mandens. Kvinder kan have brug for ekstra jern, og flere forskellige vitaminer til at holde deres krop kører så effektivt som muligt. Som en kvinde aldre, hendes ernæringsmæssige behov skift, der afspejler ændringer i hendes krop. At være på dit bedste, ophold på toppen af disse ændringer, og sørg for, at du får alle de næringsstoffer, du har brug for.

Comstock/Comstock/Getty Images

Hvor Meget Salt Skal en Kvinde?

De vilkår, salt og natrium bruges ofte i flæng, men at de rent faktisk beskriver to forskellige stoffer. Natrium er et vigtigt mineral, mens salt er en blanding af to vigtige mineraler: natrium og chlorid. Natrium anbefalinger til kvinder, der er anderledes end salt anbefalinger, fordi det salt, anbefalinger tager chlorid i betragtning. En kvinde på mellem 19 og 50 bør holde hende salt indtag på ikke mere end 3,8 gram-om beløb på lidt over 1/2 tsk. Kvinder mellem 51 og 70 bør begrænse salt 3.3 gram eller mindre. Kvinder over 70, bør begrænse salt til mindre end 3 gram dagligt.

Jupiterimages/BananaStock/Getty Images

De Bedste D-Vitamin, for en Kvinde

De mest biologisk aktiv, og dermed det bedste, D-vitamin, for en kvinde, er vitamin D-3, eller cholecalciferol. D-Vitamin-3 kan indhentes fra kosten eller syntetiseret i kroppen med udsættelse for sollys. De fleste over-the-counter, vitamin D-tilskud indeholder denne form for d-vitamin, Mens mange D-vitamin, kosttilskud, er det bedste for at opfylde dine D-vitamin behov via eksponering for solen-omkring 15 minutter per dag før 9:00 eller efter 3:00 -- og en kost rig på fødevarer, kilder til D-vitamin, såsom dåse pink laks, konserves sardin, makrel på dåse, berigede mælk, æggeblommer og berigede appelsinsaft.

Jupiterimages/Photos.com/Getty Billeder

Hvor Meget Natrium Er det Sikkert for en Kvinde Dagligt?

Din krop har brug for natrium til at holde dit blod volumen og blodtrykket til at stige støt. Natrium spiller også en rolle i muskel sammentrækning og nerve transmission. Kvinder mellem 19 og 50 skal forbruge mindre end 1.500 mg natrium om dagen, mens de er mellem 51 og 70 skal forbruge mindre end 1.300 mg per dag. Når en kvinde når 71, hun bør begrænse natrium indtag til mindre end 1.200 milligram per dag.

Jupiterimages/Comstock/Getty Images

Hvor Meget B-12 Skal en Kvinde kan Få?

Vitamin B-12, som giver din krop til at få energi ved metabolisering af fedtstoffer og protein. Vandopløseligt vitamin spiller også en rolle i dannelsen af røde blod celler, DNA-syntese og transmission af nerveimpulser. Vitamin B-12 anbefalinger, er de samme for kvinder i alle aldre. Efter 13 år, en kvinde har brug for på 2,4 mikrogram vitamin B-12 dagligt. Animalske fødevarer, såsom muslinger, der lever, ørred, laks, tun, oksekød, mælk, skinke, kylling og æg, er de rigeste kilder til vitamin B-12. Du kan også få vitamin B-12 fra berigede morgenmadscerealier.

Stockbyte/Stockbyte/Getty Images

De Bedste Flere Vitamin, for en Kvinde Over 60

Ældre kvinde, der har en øget risiko for at udvikle ernæringsmæssige mangler på grund af de fysiologiske forandringer, der er forbundet med aldring, sygdom, medicin og funktionelle tilbagegang. Finansielle status og social status spiller også en rolle i den øgede mangel risiko. En artikel i "American Journal of Clinical Nutrition" i 2005 bemærkes, at der er meget lidt information om den nøjagtige mikronæringsstoffer behov for ældre kvinder, men at de væsentlige vitaminer omfatter vitaminer, B-12, A, C og D. Ældre kvinder er mere modtagelige for B-12 mangel, fordi evnen til korrekt absorbere dette vitamin falder med alderen. A-Vitamin hjælper med at beskytte mod aldersrelateret macula degeneration, en øjensygdom, der kan føre til blindhed. C-Vitamin virker som en antioxidant, der neutraliserer frie radikaler, der er ustabile molekyler, der forårsager kronisk sygdom, såsom kræft og hjerte-karsygdomme. Som en kvinde aldre, hendes hud mister sin evne til at syntetisere D-vitamin, så tilskud kan være nødvendige for at forebygge tab af knoglemasse.

Jupiterimages/Comstock/Getty Images

Hvor Meget Natrium Kan en Kvinde, Der er Under 50 Har Dagligt?

Natrium har en dårlig rap, men det er faktisk afgørende at din sundhed i små mængder. Men de fleste kvinder indtager langt mere natrium end deres krop reelt har brug for. For at fungere korrekt, kroppen har brug for omkring 500 milligram om dagen. Det gennemsnitlige daglige indtag, men er 3,300 milligram. Den nuværende natrium anbefaling for en kvinde under 50 år er mindre end 2.300 mg per dag, selv om American Heart Association anbefaler, at reducere natrium indtag til mindre end 1.500 mg per dag for optimal ydelse.

Hemera Teknologier/Fotos.com/Getty Images

Hvor Meget Fiber Gør en Kvinde har Brug for Daglig?

Fiber er kendt for sin rolle i at holde afføring regelmæssig, men det hjælper også med at sænke kolesteroltallet, holder blodsukkeret stabilt og bidrager til vægttab. En kvindes fiber behov variere baseret på alder. Kvinder over 50 år og yngre bør spise 25 gram per dag, mens kvinder over 50 år bør indtage 21 gram per dag. Kostfibre kilder omfatter frugt, grøntsager, bønner, bælgfrugter, ærter, nødder, frø og fuldkorn. Når at øge din fiber indtagelse, bør du øge dit indtag af vand så godt. Dette kan hjælpe med at forhindre eventuelle negative bivirkninger, såsom oppustethed, gas, mavesmerter og diarré.

Comstock/Comstock/Getty Images

Kan en Kvinde Bruge valleprotein for at Få Lean?

Der er en misforståelse omkring protein og muskler. Nogle mennesker mener, at tage valle protein eller andre protein kosttilskud kan hjælpe dem med at opbygge lean, skulpturelle muskler, men dette er ikke tilfældet, i henhold til "Ernæring og Du" af Joan Salge Blake. De fleste kvinder får mere end nok protein gennem deres kost, og har ikke behov for protein tilskud. I virkeligheden, at tilføje ekstra protein, når du har allerede opfyldt dine kalorie behov gennem dine måltider blot tilføjer ekstra kalorier. Nogle whey proteiner er også fyldt med sukker og tilsætningsstoffer, der kan være kontraproduktivt, når de forsøger at få lean. Den bedste måde at få lean er at spise en fornuftig kost og inddrage styrketræning i en regelmæssig motion rutine.

Thinkstock/Comstock/Getty Images

Hvor Meget Natrium Er en Kvinde Over 55 år, der har Brug for?

En kvinde over 55 år, der egentlig kun har brug for omkring 500 mg natrium om dagen for at holde kroppen sund. Med fremkomsten af forarbejdede fødevarer og færdigretter, holde natrium indtag dette er ofte vanskeligt. Food and Nutrition Board anbefaler, at kvinder mellem 55 og 70 holde natrium indtag i henhold til 1.300 mg dagligt. Kvinder over 70, bør begrænse natrium indtag til mindre end 1.200 milligram per dag.

Thinkstock Images/Comstock/Getty Images

Hvor Meget D-Vitamin Bør en 60-Årig Kvinde Tage?

Som du alder, og huden bliver tyndere, din evne til at syntetisere og absorbere D-vitamin falder. Under perimenopause og overgangsalder, knogletab er accelereret, så tilstedeværelsen af D-vitamin er især vigtigt at forhindre udviklingen af knogleskørhed. Food and Nutrition Board sætter en 60-årig kvinde, er D-vitamin anbefalingen på 600 IE per dag, men Linus Pauling Institute anbefaler at supplere med 2.000 IE vitamin D dagligt. Altid tale med din læge, før du tager nogen kosttilskud.

Tchad Bager/Photodisc/Getty Images

Kvinder har Brug for Mere Jern end Mænd?

Cirka to tredjedele af jern i kroppen findes i det protein, kernen i dit røde blod celler, der hedder hæmoglobin. Fordi strygejern rejser i blodet, nogle jern er tabt under menstruation. For at kompensere for potentielle jern tab, ved en bestemt alder, kvinder har brug for mere jern end mænd. Kvinder mellem 19 og 50 år 18 mg jern om dagen, mens mænd har brug kun 8 mg. Efter at de er fyldt 50, er en kvindes strygejern behov plan ud til den samme som mænds -- 8 milligram per dag.

Om Forfatteren

Lindsay Boyers har en Bachelor of Science i ernæring fra Framingham State College og et certifikat i holistisk ernæring fra American College of Healthcare Sciences. Hun er også en licens æstetiker med avanceret undervisning i hudpleje og makeup. Hun har planer om at fortsætte med sin uddannelse, færdiggøre en master-uddannelsen i ernæring og, i sidste ende, blive en registreret diætist.

ADVERT

Mest populære