Sund Kost >> Sunde Måltider

Fem Øverste Ting at Drikke for at Være Sund

Skrevet af Lindsay Boyers; Opdateret: December 02, 2018

Mange mennesker er ikke klar over, hvor dårlig vælge den forkerte drink kan være for deres sundhed og kost. Sukkerholdige drikkevarer, som sodavand og sød te, indeholder masser af kalorier og ingen ernæringsmæssig fordel. Selv drikkevarer, der er annonceret som "sunde", såsom forbedret vand og sportsdrik, på vægtskålen, når det kommer til sukker. Holde sig væk fra disse kan sabotører og holde sig til drikkevarer, som er lavere i sukker og masser af vitaminer og mineraler.

Vand

Vand topper listen af drikkevarer, du har brug for til at holde sig sund. Sikker, vand slukker tørsten, men det gør det så meget mere end det. Vand hjælper med at transportere næringsstoffer til dine celler og flushes ud toksiner fra dine vitale organer. Vand også smører din øre -, næse-og hals væv og hjælper dig med at bevare din kropstemperatur. Institute of Medicine anbefaler, at mænd drikker mindst 13 kopper vand om dagen, og kvinder drikker mindst 9 kopper vand dagligt.

Og

Gå videre og få din koffein fix! Yup -- kaffe er sundt for dig. Og er naturligt kaloriefrit, så hvis du nyde det sort-eller med et ikke-kalorie sødemiddel -- du ikke tilføje til dit kalorieindtag for dagen. Det er også en god kilde til antioxidanter, herunder dem, der gavner dit hjerte sundhed, og en måde at hydrat. Selvfølgelig, mådehold er nøglen til at undgå en koffein overbelastning. Begræns dig selv til tre krus en dag.

Grøn Te

Grøn te er høj i en bestemt kategori af antioxidanter kaldet flavonoider, specielt catechiner. Ifølge Harvard University, har forskningen vist, at catechiner kan være mere magtfuld i kampen mod celle skader end andre antioxidanter, såsom vitamin C og E. på Grund af dette, at drikke grøn te kan hjælpe med at reducere din risiko for at udvikle visse kræftformer, såsom blære -, bryst -, lunge, tyktarm og hud. I tillæg til grøn te ' s antioxidant egenskaber, kan det også hjælpe med at sænke LDL-kolesterol, der kan medvirke til at reducere din risiko for at udvikle hjertesygdom. Disse fordele blev generelt set med omkring 3 kopper grøn te om dagen.

Mælk

Den mest kendte ernæringsmæssige fordele af regelmæssigt at drikke mælk er knogle sundhed. Mælk er høj i calcium og D-vitamin, to næringsstoffer, der hjælper med at holde dine knogler stærke og reducere din risiko for at udvikle osteoporose. Dette er især vigtigt i barndommen og ungdommen, når knoglerne er at gå gennem en periode med hurtig vækst. Mælk er også rig på kalium, et mineral, der kan hjælpe med at vedligeholde et sundt blodtryk, ifølge the United States Department of Agriculture. For at høste de fordele, drikke 3 kopper mælk om dagen. Vælge et lavt fedtindhold eller fedtfrie mælk, snarere end fuldfed sorter.

Frugt Smoothies

Smoothies kan være en sund drink mulighed, når det gøres rigtigt. Nogle smoothies, som dem, der tilbydes på kommercielle kæder eller de færdigpakkede udgaver på din købmand, kan indeholder masser af sukker, fedt og kalorier. Når du laver dine egne smoothies, men du kan brygge en drik, der er rig på protein, fibre og masser af vitaminer og mineraler. Smoothies er også en god måde at møde din frugt anbefalinger for dagen. Kombinere fedtfattig mælk med en halv banan, en halv kop jordbær, en håndfuld mandler og en håndfuld spinat, og du har fået en nærende morgenmad, som vil hjælpe med at holde dig fuld indtil frokost. Hvis du bestiller en smoothie, mens du er ude, bede dem om at holde tilsat sukker, da frugt er naturligt søde.

Om Forfatteren

Lindsay Boyers har en Bachelor of Science i ernæring fra Framingham State College og et certifikat i holistisk ernæring fra American College of Healthcare Sciences. Hun er også en licens æstetiker med avanceret undervisning i hudpleje og makeup. Hun har planer om at fortsætte med sin uddannelse, færdiggøre en master-uddannelsen i ernæring og, i sidste ende, blive en registreret diætist.

ADVERT

Mest populære