Sund Kost >> Ernæring

Fem Ounces Kylling Har, Hvor Meget Protein?

Skrevet af Melodie Anne ; Opdateret November 21, 2018

Hvis du ofte spiser kylling til middag, du er i lykke: Det er fuld af protein. Den nøjagtige mængde af protein varierer lidt afhængigt af, hvilket snit du foretrækker det, selv om du stadig få masser af protein, uanset dit valg. Tilføjelse af visse ingredienser til din kylling entre hjælper dig med at få endnu mere protein, hvis du har brug for det.

Protein i Kylling

Kylling bryst er virkelig en slank, tæt protein kilde. Du vil pakke masser af protein i hvert måltid, for kun en minimal mængde af fedt og kalorier. Fem ounces stegt kylling bryst har 44 gram protein. Hvis mørkt kød er mere til din smag, vil du stadig få 36.5 gram protein fra 5 ounces kogt låret kød. Underlår er en anden vej at gå. Fem ounces bagt underlår kød har næsten 40 gram protein.

Den nødvendige Mængde Protein

Protein, samt kulhydrater og fedt, er makronæringsstoffer, der skal udgøre en vis procentdel af dit samlede kalorier. Generelt, hvis du er meget aktiv, har du brug for flere kalorier, og derfor mere protein end en person med et kontor job, der ikke motionerer. Du kan beregne dit protein behov baseret på mængden af kalorier i din kost. Ti til 35% af dit kalorieindtag bør komme fra protein, i henhold til de Diætetiske Retningslinjer for Amerikanerne 2010. Protein indeholder 4 kalorier per gram, så det svarer til 50 til 175 gram protein for en typisk 2,000 kalorie diæt.

Øget Protein Indtag

Hvis du ønsker endnu mere protein fra din kylling skål, tilsæt forskellige protein-rige pynt. Knuse en ounce af valnødder i din foodprocessor, pels dine foretrukne klip af kylling med nonstick madlavning spray og roll kylling i møtrik blandingen. Du vil snige en ekstra 4.3 gram protein i din mad. Nyd en side af bønner med din entre. En kop af flåde -, nyre-eller sorte bønner har mellem 15 og 16 gram protein. Gem din rest kylling til en snack. Dypning stykker af kølet kylling i hummus giver dig en protein-fyldt mid-afternoon snack til at klare dig over indtil middag. To spsk hummus giver 2.2 gram protein.

Helsekost

Fjern skindet fra kyllingen, før madlavning. Huden er fulde af mættet fedt, en type af fedt, som fører til hjertesygdomme, hvis du spiser for meget. Nix olie og smør og vælge nonstick madlavning spray i stedet. Det hjælper med at forhindre stikning uden at tilføje flere kalorier til fjerkræ. At grille kylling giver det en røget smag, og giver nogle af fedtet til at dryppe væk, men du kan ikke altid gøre det uden at lave mad på kølige dage. Placer kyllingen på en rist i en bradepande, hvis du er nødt til at bage det indendørs. På den måde nogle fedt drypper fra, hvilket giver dig en i sidste ende sund forret.

Om Forfatteren

Melodie Anne Coffman har specialiseret sig i den samlede wellness, med særlig interesse i kvinders sundhed og personlig forsvar. Hun har en kandidatuddannelse i fødevarevidenskab og human ernæring og er en certificeret instruktør gennem den nationale TILSYNSMYNDIGHED. Coffman forfølger sine personlige træner certificering i 2015.

ADVERT

Mest populære