Sund Kost >> Ernæring

Fem Fordele ved Motion og Ernæring

Skrevet af Carolyn Robbins; Opdateret December 20, 2018

Hvis du har parret regelmæssig motion med en afbalanceret kost, vil du bemærke, umiddelbare ændringer i humør og energi niveauer. Mere vigtigere, konsekvent at spise godt og motion vil forbedre dit helbred og forlænge din levetid. Retningslinjerne er forholdsvis enkel: deltage i mindst 150 minutter af aerob træning og to fuld-organ styrke træning hver uge, og spise en ernæringsmæssigt varieret kost, lav på fedt og natrium, men høj i fiber. Spørg din sundhedspleje udbyder til at hjælpe dig med at udarbejde en mere detaljeret kost og trænings plan.

Energi

Hvis du spiser sundt, små snacks og måltider i løbet af dagen, vil du holde dit blodsukker går ned og føler dig mere energisk. Hvis du ramte gym i 30 minutter hver dag, vil du have den ekstra fordel af et signalstof kaldet serotonin, der er en naturlig stemning booster.

Vægt Kontrol

At tabe sig og holde det ud, tager en kombination af at spise færre kalorier og forbrænder mere energi. Spise næringsstof-tætte, lave kalorieindhold fødevarer, såsom frugt, grøntsager og magert kød og andre proteiner, der vil fylde dig op. Integrere fysisk aktivitet i din daglige rutine, ud over de planlagte øvelse. For eksempel, tage trappen, på arbejdet eller i park i den fjerneste ende af partiet.

Sundhed

Regelmæssig motion og god ernæring kan forbedre eller forhindre et utal af vilkår, herunder hjertesygdomme, forhøjet blodtryk, slagtilfælde, Type 2 diabetes, gigt, knogleskørhed og depression. Konsultere din læge til at sørge for, at din kost og motion planer er kompatible med din medicin og sundhedsmæssige forhold.

Selvværd

Der er intet som at løbe længere eller forbedre din fysik til at øge dit selvværd. Tage tid til at nyde din nye sunde livsstil. Opdatere din garderobe og tilmelde dig i en madlavning klasse. Holde trænings-og sjovt og spændende ved at prøve noget nyt -- gå en tur, tage en kampsport kursus eller tilmelde dig til en 5K.

Søvn

Hvis du udøve kraftigt i 30 minutter om dagen, kan du opleve, at du sover meget mere trygt om natten. En god nattesøvn vil forbedre din mentale skarphed og energi niveauer næste dag.

Om Forfatteren

Carolyn Robbins begyndte at skrive i 2006. Hendes arbejde udgør, kan ses på diverse hjemmesider og dækker forskellige emner, herunder neurovidenskab, fysiologi, ernæring og fitness. Robbins er uddannet med en bachelor of science grad i biologi og teologi fra Saint Vincent College.

ADVERT

Mest populære