Sund Kost >> Sunde Måltider

Fiskeolie Advarsler

Tage fiskeolie dagligt kan give dig flere fordele, såsom hjertesygdomme beskyttelse i henhold til en fornyet undersøgelse offentliggjort i 2008-udgaven af "Journal of Hjerte-Rehabilitering og Forebyggelse." Omega-3 fedtsyrer findes i fiskeolie kan også spille en vigtig rolle i den kognitive udvikling hos børn. Dog, nogle mennesker bør undgå fiskeolie helt, mens andre skal bruge forsigtighed, når du tager store doser. Altid tjekke med din læge for at se, om fiskeolie er passende eller sikkert for dig.

Forurenende stoffer

Mængden af forurenende stoffer i de fleste fisk olie kosttilskud er sikkert, ved anbefalede doser, men kan være farlige ved højere doser, især for børn. De fleste mærker af fiskeolie har undergået en renselsesproces, hvor skadelige niveauer af forurenende stoffer som kviksølv og Pcb er blevet reduceret. Desværre, en undersøgelse offentliggjort i en 2013 udgave af "Tilsætningsstoffer og Forureninger" rapporter om, at forskellige mængder af Pcb stadig var registreret i alle renset over-the-counter fisk olie kosttilskud, der blev testet. Derfor, bruge forsigtighed, når tage fisk olie kosttilskud, kun at tage dem i foreslog, dosering og tal med din læge, før du tilbyder fiskeolie til et barn. Kig efter mærker af fiskeolie, der er blevet testet for forurenende stoffer ved tredjepartskontrol og akkreditering programmer, ligesom International Fish Oil Standards Program.

Bivirkninger

Selv om fiskeolie kan give dig nogle sundhedsmæssige fordele, det kan også forårsage, at du oplever nogle ubehagelige bivirkninger. Disse kan omfatte, diarré, kvalme, forstoppelse og hovedpine, efter at MayoClinic.com. Til at hjælpe med at reducere disse potentielle bivirkninger, tage fisk olie med måltider eller starte med små doser.

Andre Advarsler

Fiskeolie er ikke passende for alle, især folk med bestemte sundhedsmæssige betingelser. At tage fisk olie i store mængder kan være problematisk for personer med en øget risiko for blødning, leversygdomme, bipolar lidelse, depression, diabetes, et svækket immunsystem og personer med indopereret defibrillatorer, ifølge MedllinePlus. Hvis du har nogen af disse betingelser, undgå fisk olie kosttilskud eller tale med din læge for at se, hvis en lille dosis af fiskeolie, det er sikkert for dig.

Dosering Anbefalinger

Fisk olie kosttilskud indeholder varierende mængder af omega-3 fedtsyrer i hver portion. Derfor, tjek altid supplement fakta etiket til at bestemme omega-3 koncentration af din fiskeolie. MedlinePlus rapporter om, at fiskeolie er generelt sikkert for de fleste mennesker i lave doser af 3 gram, eller 3.000 mg eller mindre om dagen. Men din læge kan give dig en bedre idé om en individualiseret dosis anbefalinger.

Om Forfatteren

Erin Coleman er registreret og har licens diætist. Hun har også en Bachelor of Science i ernæring og har omfattende erfaring med at arbejde som en helse-forfatter og sundhed pædagog. Hendes artikler er udgivet på forskellige sundhed, ernæring og fitness hjemmesider.

Foto Credits

  • Jason Reed/Ryan McVay/Photodisc/Getty Images
ADVERT

Mest populære