Sund Kost >> Sunde Måltider

Gør Fiskeolie Giver Du Gas?

Skrevet af Janet Renee, MS, RD; Opdateret: 06 December, 2018

Hver dag millioner af Amerikanerne tage fisk olie til hjerte sundhedsmæssige fordele. Omega-3 fedtstoffer i fiskeolie er kendt for at sænke niveauet af usunde fedtstoffer i blodet og fremmer en sund blodtryk. Men hvis du er ny til fiskeolie, som du måske har bemærket nogle fordøjelsesproblemer, ubehag i form af gas og oppustethed. Mens denne bivirkning er uskadeligt og normalt går væk, som din krop justerer, kan du tage skridt til at reducere problemer med fordøjelsen, når man tager fiskeolie.

Tip

Mens en nærende mulighed, omega-3 fedtsyrer i fiskeolie kan forårsage mindre fordøjelses problemer, såsom gas. At gennemføre nogle enkle og praktiske foranstaltninger, der kan medvirke til at reducere denne bivirkning.

Reducere Din Dosis

Den anbefalede fiskeolie-indtag for de sundhedsmæssige fordele, afhænger af din sundhedspleje udbyder ' s anbefaling. Hvis du er ny til fiskeolie og starte med en fuld dosis, vil du øge sandsynligheden for, der lider af fordøjelses bivirkninger, såsom opstød, gas og oppustethed. For at reducere risikoen for at opleve disse problemer, så prøv at starte med halv dosis du tager i øjeblikket. Begyndelsen med en lavere dosis og gradvist øge giver din krop tid til at justere, indtil du er i stand til at tolerere den fulde dosis.

Tag Med Mad

At tage fisk olie på en tom mave øger chancerne for, at du får ramt med ubehagelige gas og oppustethed. Fordi fiskeolie er rig på fedtsyrer, kan du tage det med et måltid uden at gribe ind med næringsstoffer absorption, så prøv at tage din supplere med dit største måltid på dagen. Dette vil minimere fordøjelses bivirkninger-og hjælp med at holde gas-og opstød på bugten. Derudover fedtstoffer i fiskeolie hjælper kroppen med at absorbere fedtopløselige vitaminer A, D, E og K.

Sikrer Friskhed

Fisk olie kosttilskud nedbryde let når de udsættes for luft, hvilket gør dem mindre stabile end andre typer af kosttilskud du kan være vant til at tage, og harsk fiskeolie forårsager mere gas-og fordøjelses-problemer end frisk kosttilskud. Sikre, at du holde dine fisk og olie i et køligt, tørt, mørkt sted med hætte tætsluttende lukket. Dertil kommer, at nogle brands har en lavere kvalitet kontrol standarder, og det er muligt at købe fiskeolie, som allerede er ødelagt. I virkeligheden, en uafhængig undersøgelse rapporteret af Journal of Nutrition Videnskab i 2015 viser, at næsten 30 procent af de fisk olie kosttilskud, der sælges i butikkerne var harsk på tidspunktet for købet. At købe en pålidelig, høj kvalitet mærke, der kan reducere risikoen for at få en harsk produkt.

Spise Fisk I Stedet

Hvis du har prøvet alt, og din mave er stadig protester fisk olie kosttilskud, så prøv at spise fisk i stedet. At spise fisk ikke forårsage gas eller fordøjelsesproblemer hos raske voksne. Du kan drage fordel af det samme hjerte sundhedsmæssige fordele ved at spise to portioner fisk om ugen. Hvad mere er, det organ, der foretrækker at få næringsstoffer fra maden end kosttilskud. Tilføjelse af fisk til din kost er også en fantastisk måde at reducere dit kød-indtag. At erstatte fisk, kød to gange om ugen er en glimrende måde at opbygge en mere afbalanceret, sund kost.

Om Forfatteren

Janet Renee er en registreret diætist med fokus på hormonel ubalance. Hun hjælper kunder med spørgsmål som polycystisk ovarie syndrom og insulinresistens skabe balance i deres hormoner, og tabe sig gennem kostændringer. Renee deler sin viden og ekspertise gennem regelmæssige bidrag til sundhed og wellness-publikationer, herunder Form, Kvinders Sundhed og Vegetariske Gange.

ADVERT

Mest populære