Sund Kost >> Kost

Hvad Er Fiskeolie Kapsler, Der Bruges Til?

Fiskeolie, der sælges i kapsler som kosttilskud, er afledt af hud og lever af fisk og er en glimrende kilde til omega-3 fedtsyrer. Omega-3 fedtsyrer er betragtes som væsentlige, da de ikke kan produceres af kroppen og skal indtages gennem kosten eller kosttilskud. Fede koldt vand fisk, hørfrøolie og, i mindre omfang, soja olie, der er rig på omega-3 fedtsyrer. En stærk krop af videnskabelige beviser, der understøtter de sundhedsmæssige fordele, herunder nedsat risiko for kronisk sygdom, af fiskeolier.

Funktioner af Omega-3 Fedtsyrer

De to mest import omega-3 fedtsyrer er kendt som EPA og DHA. EPA og DHA producerer hormon-lignende stoffer, der reducerer inflammation og udføre vigtige funktioner i kroppen. Sund hjernefunktion, immunitet, vision og sammentrækning af muskler og blodkar kræver, at omega-3 fedtsyrer. Omega-3 fedtsyrer er involveret i dannelsen af blodpropper og transporten og metabolismen af fedtstoffer. Fejl og mangler kan føre til neurologiske betingelser og abnormiteter i et syn, hud integritet, immunitet og nyre-og leverfunktion. Altered fat stofskifte øger risikoen for hjerte-kar-sygdom.

Hjerte Sundhed

Omega-3 fedtsyrer har vist sig at reducere triglycerider, en type fedt i blodbanen og øge high density lipoprotein, også kaldet det gode kolesterol. Fiskeolie har vist sig at sænke blodtrykket og mindske dannelsen af blodpropper og ophobning af plak på væggene af arterier, og reducere risikoen for hjerteanfald og slagtilfælde. Indfødte fra Alaska og Grønland, der spiser kost med et højt indhold af omega-3 fedtsyrer har en lavere forekomst af hjerteanfald, slagtilfælde og hjerte-kar-sygdom.

Kronisk Sygdom

Omega-3 fedtsyrer har vist sig at reducere forekomsten af visse typer af kræft, især kræft i tyktarmen. Fiskeolier har vist sig at reducere betændelse i personer med reumatoid artrit og reducere ledsmerter og stivhed, når det bruges sammen med ordineret medicin. Yderligere forskning er nødvendig for at validere den rolle af omega-3 fedtsyrer i behandling af psykiske lidelser som depression, Alzheimers sygdom, bipolar og opmærksomhed underskud uorden.

Fødevarer Kilder eller Kapsler

American Heart Association anbefaler at spise fisk to til tre gange om ugen for beskyttende fordele. Laks, makrel, fed fisk, ansjos, sild, sardiner, ørred indeholder 1 gram omega-3 fedtsyrer per 3.5-ounce servering. Fordelene ved brugen af fisk olie kapsler i stedet for fisk, er usikkert, men den American Heart Association anbefaler, at tilskud til dem med koronar arterie sygdom. Fisk olie kosttilskud mangel på andre næringsstoffer som protein, selen og iodid, der naturligt forekommer i fisk. Kosttilskud kan også være forurenet af pesticider og kviksølv, og store doser kan være giftige. Fisk olie kosttilskud bør anvendes under vejledning af en læge på grund af øget risiko for toksicitet, overskydende blødning og dårlig sårheling.

Om Forfatteren

Diane Tomkin er registreret og har licens diætist med mere end 30 års professionel erfaring inden for klinisk ernæring. Som en ernærings-konsulent, hun løber en privat praksis i Long Island. Tomkin har en master ' s degree i sundhedssektoren administration og health uddannelse. Hun har undervist i kandidat-og bachelor-klasser på Long Island Universitetet.

Foto Credits

ADVERT

Mest populære