Sund Kost >> Kost

Den Bedste Fylde Sunde Snacks til at Spise en Kost

Skrevet af Gina Battaglia; Opdateret juli 20, 2017

En vellykket kost plan indeholder en afbalanceret udvalg af fødevarer, der kan holde dig fuld til en minimal mængde af kalorier. Regelmæssig snacks, holde dit blodsukker stabilt og reducere din sult mellem måltiderne, som vil mindske risikoen for overspisning på følgende måltid. De bedste snacks til styring af sult på en reduceret kalorieindhold kost er omkring 100 til 200 kalorier og er en blanding af kulhydrat, protein og sundt fedt.

Frugt og Streng Ost

Ved at kombinere frugt—højt energi-giver kulhydrater med højt proteinindhold, højt calcium streng ost giver en mættende snack, som er relativt lavt kalorieindhold. Desuden er de fleste frugter har et højt indhold af vand, som giver volumen og vægt for at hjælpe med at holde dig fuld. Desuden, højt fiber indhold, der bremser nedbrydningen af sukker, hvilket betyder, at du ikke vil få hurtige blodsukker-spikes på den måde du gør med den simple sukker i slik. Protein og fedt i streng ost også tage længere tid at fordøje end kulhydrater, hvilket betyder, at du vil blive fuld længere, end hvis du spiste frugt af sig selv.

Grøntsager og nødder, Smør

Grøntsager som selleri og gulerod pinde er lav i kalorier, næringsstof-tætte, og høj i fiber, hvilket gør dem et godt valg, hvis du tørster sprøde snacks. Tilføje en spiseskefuld af peanut eller mandel smør forbedrer smagen af grøntsager og giver protein og sundt fedt til at forlænge fylde. Da møtrik butters er kalorie-tætte, skal du begrænse portionsstørrelserne hvis du er på en reduceret kalorieindhold kost.

Hel-Hvede Kringle og Nødde-Mix

Hel-hvede saltkringler er højt indhold af komplekse kulhydrater og give mere fiber end deres mere raffineret kolleger, hvilket gør dem mere fylde mulighed. Nødder er proteinrige og har monoumættede fedtstoffer, som vil hjælpe med at afværge sult. Da nødder er kalorie-tætte, og dermed begrænse tvangsarv til en lille håndfuld—om 14 mandler—vil holde din kalorieindhold tælle rimelig for vægttab. Desuden, hvis du ser dine natrium indtag, se for lav-natrium versioner af saltstænger og nødder.

Almindelig Yoghurt og Bær

Almindelig yoghurt er høj i protein og calcium, og bær er et naturligt lavt kalorieindhold, højt fiber sødemiddel, at parrene godt med tartness af yoghurt. Græsk-stil yoghurt har mere protein og mindre sukker end traditionelle sorter, der kan bidrage til at reducere sult. Se efter fedtfri eller fedtfattig sorter af almindelig yoghurt, som fuld-fedt yoghurt vil være højere indhold af kalorier og mættet fedt.

Mini-Quesadilla

Hvis du er på udkig efter en lidt større snack eller mini-måltid, en mini-quesadilla--bruger omkring 2 spiseskefulde af osten og en 6-tommer hel-hvede eller majs tortilla--giver en afbalanceret kombination af komplekse kulhydrater fra tortilla og protein og fedt fra ost. Desuden, denne lavere kalorieindhold version af en quesadilla kan være psykologisk tilfredsstillende, hvis du har begrænset dit indtag af traditionelle, højt kalorieindhold quesadillas.

Om Forfatteren

Gina Battaglia har skrevet professionelt siden 2006. Hun fungerede som assisterende redaktør for "International Journal of Sports Medicine" og medforfatter til en rapport, der blev offentliggjort i "Journal of Strength and Conditioning Research." Battaglia afsluttet en Doktor i Filosofi i bioenergetics og motion videnskab på East Carolina University og har en Master of Science i biokinesiology fra University of Southern California.

Foto Credits

  • isoleret hånd med apple,fokus punkt på dråber af grøn æble billede af Alexey Klementiev fra Fotolia.kom
ADVERT

Mest populære