Sund Kost >> Ernæring

Hvordan til at Finde Ud af, Serverer Størrelser Uden Vejning Skala

At sidde på en restaurant med venner, er det nemt at spise din vej gennem tre, fire eller fem portioner af kød, fedt og kulhydrater i et måltid. I sociale situationer, det ville være pinligt at trække sig ud af en fødevare skala, men der er måder til at styre din tjener størrelser uden at veje din mad. Samvittighedsfuldt læser ernæring etiketter og visualisere passende portioner, vil hjælpe dig til at spise fornuftigt, sunde portioner. Tal med din læge, om din kost for at sikre, at alle dine ernæringsmæssige behov er opfyldt.

1

Læs næringsdeklarationen på bagsiden af mad-pakker. Hvis etiketten på en pose af mikrobølge-popcorn siger, at det indeholder tre portioner, opdele popcorn i lige tredjedele. Servering størrelse oplysninger, der giver virksomheder mulighed for at give forbrugerne detaljerede oplysninger om vitaminer, mineraler, fedt og kalorier på en bestemt fødevare. En servering af junk fødevarer er bedre end tre, men det er ikke det bedste valg for din sundhed. Du skal bruge betjener størrelse i kombination med den mad pyramide til at vælge en rimelig portion.

2

Brug kostpyramiden og USDA MyPlate til at beslutte, hvad der udgør en tjener og hvor mange portioner af hver mad gruppe, du bør spise dagligt. For eksempel, en aktiv voksen bør have to til tre portioner af mejeriprodukter, er tre til fire portioner af frugt og tre til fem portioner af grøntsager hver dag. Brug af køkken redskaber til at måle mad, hvor det er muligt.

3

Mentalt opdele din tallerken. Som en generel regel, skal halvdelen af din tallerken skal være fyldt op med frugt og grøntsager, en fjerdedel med fuldkorn og andre kvartal med et magert protein.

4

Undersøg mad til fælles objekter til at visualisere en servering. For eksempel, en kop yoghurt er nogenlunde samme størrelse som en tennisbold. En 3-ounce servering af kød er ca samme størrelse som en pakke med kort. En bagt kartoffel, bør være på størrelse med en computermus.

5

Måle din mad med køkkenredskaber, når det er muligt. Før din hæld din korn i morgen, måle en 1-cup, der tjener. Top den kornsort, som har 1/2 kop af 1-procent-eller fedtholdige mælk. Du kan bruge måling af kopper eller kander til mange forskellige fødevarer, herunder ris, pasta, yoghurt, frugt, grøntsager, smør, olie, bønner, yoghurt og nødder.

Om Forfatteren

Carolyn Robbins begyndte at skrive i 2006. Hendes arbejde udgør, kan ses på diverse hjemmesider og dækker forskellige emner, herunder neurovidenskab, fysiologi, ernæring og fitness. Robbins er uddannet med en bachelor of science grad i biologi og teologi fra Saint Vincent College.

Foto Credits

  • Hemera Teknologier/PhotoObjects.net/Getty Images
ADVERT

Mest populære