Sund Kost >> Ernæring

Er Figner God Hjerne Mad?

Figner, hjemmehørende i Mellemøsten, hjælpe dig med at nå frem til en sund frugt indtag hver dag-mellem 1,5 og 2 kopper, anbefaler United States Department of Agriculture. Frugten har en mild og sød smag, med mørt kød, der indkapsler hundredvis af sprøde frø. Figner repræsenterer en kaloriefattig snack mulighed rig på essentielle næringsstoffer-hver stor frugt indeholder kun 47 kalorier, men giver næsten 2 gram fiber. Figner også fungere som "hjerne mad", fordi de indeholder vitaminer og mineraler, der er vigtige for hjernens funktion.

Kalium

At spise figner nærer din hjerne ved at give en kilde til kalium. Hver nerve i din hjerne har brug for kalium, til at fungere. Mineralet hjælper dine celler producerer handling potentialer -- små elektriske signaler, som nerverne bruger til at kommunikere. Uden kalium, kan du ikke sende disse elektriske signaler, og nerverne i hjernen ikke længere fungerer korrekt. En servering af tre store figner giver 445 milligram af kalium, hvilket er lidt mindre end 10 procent af dit daglige kalium krav i henhold til Linus Pauling Institute.

Vitamin B-6

Figner, der også tæller som "hjerne mad" på grund af deres vitamin B-6 indhold. Vitamin B-6 hjælper dig med at producere neurotransmittere -- en familie af kemikalier, som din hjerne celler slip for at kommunikere med de omkringliggende celler. Nogle neurotransmittere, såsom dopamin og serotonin, hjælpe med at regulere dit humør, mens andre, såsom acetylcholin, hjælpe med at lære. At spise tre figner øger din vitamin B-6 indtag af 0.22 mg, der giver cirka 17 procent af vitamin B-6, du har brug for hver dag for at opretholde hjernens funktion, i henhold til Linus Pauling Institute.

Mangan

Spise figner som en kilde til mangan, et mineral, som er vigtigt for at opretholde en sund hjerne. Mangan aktiverer enzymer, herunder dem, der kan beskytte din hjerne fra glutamat, et stof, der viser, giftigt, hvis det ophobes i din hjerne. Under normale omstændigheder, vil din hjerne indeholder en lille mængde af glutamat og bruger forbindelsen til at hjælpe med at fremme hjernens aktivitet. Hvis du har for meget glutamat, men din hjerne cellerne bliver overaktive og ikke længere fungerer korrekt. Mangan aktiverer enzymer, som omdanner glutamat til glutamin -- et kemisk stof, der udgør ingen sundhedsmæssig risiko, -- for at beskytte dig fra giftige glutamat ophobning. En servering af tre store figner giver 0.25 mg mangan -- 11 eller 14 procent af den daglige mangan krav til mænd eller kvinder, henholdsvis i henhold til Linus Pauling Institute.

Madlavning Forslag

Nyd figner på deres egne, eller brug det frugt for at supplere et udvalg af retter. Brug figner som salat toppers -- skiver figner, druer, halveres og ristede pekannødder på en bund af blandede grøntsager gøre for en rig og smagfuld salat passer til køligere vejr. Karamellisere figner og løg som en sød topping til svinemørbrad eller kyllingebryst. Alternativt kan du tilføje tørrede figner til frø og nødder til en sund hjemmelavet trail mix for at nyde den frugt, der er på farten.

Om Forfatteren

Sylvie Tremblay har en Master of Science i molekylær-og cellebiologi og har mange års erfaring som kræftforsker og neurolog. Baseret i Ontario, Canada, Tremblay er en erfaren journalist og blogger, med speciale i ernæring, fitness, livsstil, sundhed og bioteknologi, samt fast ejendom, landbrug og clean tech.

Foto Credits

ADVERT

Mest populære