Sund Kost >> Sunde Måltider

Hvordan til at Bekæmpe Din Appetit

At have en stor appetit, er en almindelig bidragyder til en stor talje. Det bedste forsvar mod slaget i ardennerne er at finde en måde til at afværge din sult. Dette kan gøres ved at foretage justeringer til den måde, du i øjeblikket spiser. Disciplin kommer til at spille en væsentlig rolle i din succes.

Spise Morgenmad

Gå ud af døren første ting i morgen uden at spise er en dårlig nyhed, når det kommer til din appetit. Inden for et par timer, risikerer du at blive glubende, som kan føre til, at du enten nå frem til noget, hurtige og usunde til at berolige rumlen i maven, eller overspisning usunde tage ud til frokost. Ved at tage tid til at spise en sund morgenmad, du vil holde din sult under kontrol og hindre enhver downfalls i din kost. Ifølge den Amerikanske Råd om Motion, æg gøre en god morgenmad løsning, fordi de indeholder protein, som fylder dig op.

At Øge Din Fiber Indtagelse

Den anbefalede daglige behov for fiber er 38 gram for mænd og 25 gram for kvinder. Dette ikke-fordøjelige form af kulhydrat har en positiv effekt på blodsukker og kolesterol, og det hjælper også med at holde din appetit under kontrol. Høj-fiber fødevarer fylde dig op og holde dig følelsen fuld i en længere periode. De tager også lidt tid at tygge, hvilket vil give din mave tid til at sende en besked til din hjerne, at du er fuld. Omfatter høj-fiber fødevarer i din kost, såsom frugt, bønner, linser, hele korn, grøntsager og hele korn derivater.

Passer Snacks ind i Din Dag

Hvis du planlægger, at sunde snacks i løbet af dagen, vil du undgå at føle sulten og overdrive det på dit næste måltid. Holde dine snacks små og høj i fiber, og spise dem omkring to og en halv til tre timer efter din vigtigste måltider, eller, for at få en snack til højre, når du begynder at føle sulten. Et udsnit af hele korn ristet brød med peanut butter, lavt fedtindhold, granola, gulerødder med hummus dip og popcorn er sunde valg.

Drik Grøn Te

Grøn te indeholder et stof, der kaldes epigallocatechin gallate, eller EGCG. Ifølge ernæringsekspert og Sund Gourmet-værten Julie Daniluk, EGCG skaber en mæt fornemmelse, når det indtages, og det er også med til at give dit stofskifte et lift. Dette er især en fordel, hvis du forsøger at tabe sig. Drik den te lige før måltiderne eller lige når du begynder at føle sulten. Du har også mulighed for at bruge grøn te kosttilskud, der kommer i tabletform.

Få Tilstrækkelig Søvn

Den måde, du spiser, er kun en del af ligningen, når det kommer til sult kontrol. Din søvn mønstre har en masse at gøre med det som godt. Når du er berøvet søvn, hormoner grehlin og leptin blive ude af balance i løbet af dagen. Grehlin er en sult-stimulerende hormon og leptin er et sult-stabiliserende hormon. Når grehlin er høj, du er mere tilbøjelige til at være sultne. Forhindre, at dette sker ved at gå i seng på et anstændigt timer. Centers for Disease Control anbefaler, at voksne får syv til ni timers søvn hver nat.

Om Forfatteren

Jeg er meget ægte og magnetisk på kamera, og har lavet adskillige videoer på min egen for kunder og andre organisationer, som jeg er tilknyttet. Jeg har også en grad i Sport Management, og flere certificeringer til at sikkerhedskopiere mine gyldighed. Jeg har også været omtalt i tre forskellige udøve infomercials og havde en talende rolle i en National Lampoons film.

Foto Credits

ADVERT

Mest populære