Sund Kost >> Ernæring

Betyder Fiber Øge Vandet Behov?

Skrevet af Sandi Busch; Opdateret December 27, 2018

Kostfibre helt sikkert brug for vand, men om du bliver nødt til at øge dit væskeindtag, afhænger det beløb, du allerede drikker. Tror i form af at drikke vand regelmæssigt i løbet af dagen, fordi blot gulping et glas med dit måltid vil ikke gøre arbejdet. Vær især omhyggelig med dit indtag af vand, hvis du tilføjer fiber i form af kosttilskud.

Fiber Har Brug For Vand

Begge typer af kostfibre -- opløselige og uopløselige -- afhænge af vand. Opløselige fiber, der absorberer vand til at blive en gel-lignende masse. Denne egenskab gør det muligt at bremse den hastighed, hvormed fødevarer efterlader din mave, som hjælper du føler dig fuld. Det forhindrer også, at stigninger i blodsukkeret ved at dæmpe absorption af kulhydrater og sænker kolesterol ved at gennemføre det ud af dit system. Uopløselige fibre ikke absorbere væske, men fælder og holder på vand trukket fra din tarmen, som tilføjer bulk og fugt til affald og forhindrer forstoppelse.

Daglig Vand Krav

Institute of Medicine har besluttet, at en tilstrækkelig indtagelse af væske-herunder vand og andre drikkevarer -- er omkring 9 kopper dagligt for kvinder og 13 kopper hver dag for mænd. Denne retningslinje er baseret på det beløb, de fleste Amerikanere drikke, men af dine behov kan være lidt anderledes. Din alder, aktivitetsniveau, generelle sundhed og fiber forbrug plus uanset om du er udenfor på en varm dag indflydelse på dit daglige behov for vand. Tal med din sundhedspleje udbyder, hvis du har spørgsmål om dit vandforbrug.

Stigende Kostfibre

Voksne kvinder bør spise 25 gram, og mænd har brug for 38 gram fiber dagligt. Hvis du ikke ved, hvor meget fiber du kan få i dag, at holde styr, så du kan bestemme det beløb, du har brug for at tilføje til at nå din daglige mål. Altid øge fiber langsomt for at forhindre ubehagelige bivirkninger, såsom gas eller diarré. Start med at erstatte de forarbejdede fødevarer, såsom hvidt brød, ris, hele korn produkter. Derefter tilføje fiber i form af frugt, grøntsager eller bønner, men stige med blot en portion på en gang, og derefter vente et par dage, før du tilføjer mere.

Vand til Fiber

Du er nødt til at drikke mindst otte glas vand eller andre væsker for at være sikker på at du har nok for fiber til at fungere korrekt, ifølge University of Arizona. Forbrugende en regelmæssig levering hele dagen er vigtig. Du kan ikke forudsige, hvor meget vand fiber vil bruge-det afhænger af det beløb, du spiser, og hvilken type fiber-eller endda, når det vil være nødvendigt. Det kan tage 30 til 40 timer for fiber til at passere hele vejen gennem dit fordøjelsessystem tarmkanalen og vand kan være nødvendig i hele processen.

Fiber Kosttilskud

Drikken 8-ounce glas vand, på det tidspunkt du tager en fiber supplement. Hvis du ikke drikker nok vand med tillæg, den kan svulme op i halsen og forårsage kvælning. Sørg for at drikke mindst otte glas, eller 64 ounce, i løbet af dagen for at undgå forstoppelse. Hvis du tager receptpligtig medicin, eller har svært ved at synke eller en gastrointestinal obstruktion, så tal med din sundhedspleje udbyder, før du tager fiber kosttilskud.

Om Forfatteren

Sandi Busch modtaget en Bachelor i psykologi, derefter forfulgte uddannelse i sygepleje og ernæring. Hun lærte familier til at planlægge og forberede sig på specielle diæter, arbejdede som en terapeutisk støtte specialist, og nu skriver om sine foretrukne emner – ernærings -, fødevare -, familier og forældre – til hospitaler og fagblade.

ADVERT

Mest populære