Sund Kost >> Sunde Måltider

Gærede Grøntsager & Fordøjelse

Probiotika, som bifidobakterier og lactobacillus, er til stede i gærede grøntsager og andre gærede fødevarer. Disse sunde bakterier, der kan bidrage til at forbedre fordøjelsen og fremme den generelle sundhed. Mens yoghurt kan være den mest kendte probiotiske-holdige fødevarer, gærede grøntsager kan tilbyde lignende sundheds-og mave-fordele. To af de mest almindelige eksempler på, gærede grøntsager omfatter agurker og kål, som er gæret til at producere pickles og sauerkraut, hhv.

Fordøjelsen og Immunforsvaret

De probiotika, der findes i gærede grøntsager kan forbedre både fordøjelsen og immunforsvaret -- to tæt relaterede systemer. Fordøjelses problemer, kan forårsage en række autoimmune sygdomme, herunder allergi, gigt, hududslæt og træthed. Gærede fødevarer kan hjælpe ved at pre-at fordøje visse komponenter i fødevarer, hvilket gør dem lettere for kroppen at absorbere. Også, i henhold til februar 2014 spørgsmålet om Tufts University Sundhed og Ernæring Brev, fordi de fleste af immunsystemet er indrettet med den gut, probiotika kan forbedre den generelle sundhed ved at øge immunforsvaret.

Reducere Laktose Intolerance

Mælkesyre-producerende bakterier -- den gruppe af organismer, at de fleste probiotika falder i-kan være i stand til at forbedre tarmens sundhed og reducere visse fødevarer intolerans -- både, som kan forbedre den generelle fordøjelse. En 2006 papir, der er offentliggjort i "Journal of Allierede Mikrobiologi", bemærker, at en af de vigtigste funktioner af mælkesyre-producerende bakterier er i bedring tarmkanalen sundhed. Hertil kommer, at forfatterne bemærk, dets evne til at reducere forekomsten af laktose intolerance, en tilstand karakteriseret ved dårlig fordøjelse på grund af manglende enzymer, der kræves for at fordøje det sukker, der findes i mejeriprodukter.

Store-Købte Gærede Grøntsager

Mens probiotiske-rige grøntsager kan have positive effekter på fordøjelsessystemet, ikke alle gærede grøntsager indeholder levende probiotika. Fordi de fleste store-købte probiotiske grøntsager, såsom pickles og sauerkraut, er blevet pasteuriseret ved høje temperaturer, mest venlige bakterier er dræbt, og gør dem ubrugelige for mave-formål. Derfor gør din egen gærede grøntsager fra hjem, vil give dig de mest fordelagtige produkt i form af at hjælpe fordøjelsen.

Gør Gærede Grøntsager Derhjemme

De fleste grøntsager kan være gæret. Som eksempler kan nævnes gulerødder, løg, blomkål, grønkål, hakket hvidløg og kål blade. Processen indebærer at tilføje havsalt, filtreret vand og hakkede grøntsager til en forseglet krukke og så tre til fem dage for den naturlige gæring, for at forekomme. Gæring sker ved stuetemperatur, væk fra direkte sollys. Når grøntsagerne er blevet gæret, er det vigtigt at opbevare dem i køleskab til sikkerhed. Gærede grøntsager holde for en til to måneder.

Om Forfatteren

Ler McNight er i øjeblikket en ernærings-forfatter med Demand Media Studios.

Foto Credits

  • Hemera Teknologier/PhotoObjects.net/Getty Images
ADVERT

Mest populære