Sund Kost >> Kost

Hvordan Slagtekyllinger Er Butterfish?

Skrevet af Natalie Stein; Opdateret December 27, 2018

Butterfish, eller Peprilus Triacanthus, er en Atlantiske arter hjemmehørende i det nordøstlige kyst af Usa. Det er også kendt som bugstribet bonit og dollarfish. Butterfish er en lille fisk, med en gamle vægt på kun 1 pund. Den har en rig smag og fin konsistens, og det er ikke en opfedning fødevarer, hvis du spiser det i moderate mængder.

Kalorier og Vægt-Kontrol

Butterfish er ikke sandsynligt, at være en opfedning fødevarer, fordi det ikke er meget høj i kalorier. En 3-ounce servering af dampet, bagt eller grillet butterfish har 159 kalorier. For at tabe sig, skal du spise færre kalorier, end du forbrænder. Højt kalorieindhold fødevarer, er ofte rige på tilsat sukker eller fedt; som eksempler kan nævnes stegte fødevarer, slik, bagværk og fede kød.

Effekter af Protein

Protein i butterfish gør det mindre sandsynligt, at bidrage til vægtøgning. Hver 3-ounce servering af butterfish giver 19 gram protein, eller 38 procent af den anbefalede daglige indtagelse. Protein forsinker tømning af føde fra mavesækken, så du føler dig fuld længere efter et måltid. Det betyder, at du kan føle dig mindre sulten til næste måltid og spise færre kalorier.

Forhold til Andre Protein Kilder

En servering af butterfish har 9 gram fedt, mens nogle høj-protein fødevarer, såsom æggehvider, skinless kyllingebryst og bønner, er næsten fedtfri. Men butterfish er lavere i kalorier og fedt end fedt kød som en bøf, bacon, mørkt kød, fjerkræ med huden, og pølser. Butterfish er ikke sandsynligt, at være fedende, hvis du spiser det i moderate mængder.

Overvejelser

Madlavning metode og ingredienser, som du har brug for hjælp til at afgøre, om butterfish er opfedning. Dampet, grillet eller bagt butterfish uden tilsat fedt, er lavere i kalorier end stegt fisk med smør, olie eller afkortning. Panering dine fisk tilføjer flere kalorier fra rasp, æg vaskes og andre ingredienser, som du bruger. En anden faktor i, om butterfish er opfedning er, hvad du spiser med det. Stegt butterfish på en sandwich med ost, et højt kalorieindhold dressing, og en side af kartoffel-chips er mere fedende end grillet butterfish med en side af dampet broccoli.

Om Forfatteren

Natalie Stein, som har specialiseret sig i vægttab og sportsernæring. Hun er baseret i Los Angeles og er en assisterende professor med Programmet for folkesundhed ved Michigan State University. Stein har en master of science grad i ernæring og har en master of public health grad fra Michigan State University.

ADVERT

Mest populære