Sund Kost >> Sunde Måltider

Hvordan Gør Fedtstoffer Og Proteiner Påvirker Blodsukkeret?

Skrevet af Heather Burdo; Opdateret: November 19, 2018

Du har nok altid fået at vide, at begrænse din sukker og kulhydrater. Indtagelse af for mange dårlige kulhydrater, som sukkerholdige drikkevarer eller stivelsesholdige fødevarer kan føre til et væld af sundhedsmæssige problemer, herunder hjerte problemer, i henhold til Clevland Klinik. Nogle mennesker tror, det er de eneste to ting, de har brug for til at holde sig væk fra; men det er det ikke. Det viser sig, proteiner og fedtstoffer, der kunne spille en rolle i påvirker blodsukkeret.

Hvordan Protein og Fedt Påvirker blodsukkeret?

Mens fedtstoffer og proteiner, der ikke påvirker blodsukkeret så meget som kulhydrater, er det stadig vigtigt at lære, hvordan de påvirker dig. Proteiner og fedtstoffer, kan det tage længere tid at fordøje. Din krop ændrer nogle af det protein du spiser til sukker. Mest af sukker i leveren. Ifølge Kaiser Permanente, kilder til protein i din kost bør bestå af ost, fisk, peanut smør og kød.

Når du spiser fedt, viser det sig mindre end ti procent af det til sukker. Fedt er kendt for at bremse fordøjelsen. Kilder til fedt, der almindeligvis omfatter salat, dressing, olivenolie, avocado og smør.

Insulin er nødvendig for protein og fedt til at nedbryde. Fedt har lidt og nogle gange ingen effekt på blodsukkerniveauet. Du bør dog stadig være opmærksom på fedtholdige fødevarer, fordi de indtager for meget fedt, er bidraget til insulinresistens, hvilket betyder, at cellerne ikke er i stand til at bruge insulin korrekt.

At minimere Effekterne

Mens du kan læse alle de undersøgelser og forskning for at uddanne dig selv, er det ideelt at vide, hvordan til at minimere virkningerne af protein og fedt. Den første ting at gøre er at følge en sund kost plan. Sørg for, at du indtager nok friske råvarer og lave aftensmad dig hjemme i stedet for at gå ud at spise. Pas på med at tilsætte for mange fødevarer, der har et højt indhold af mættet fedt, sukker og raffinerede kulhydrater.

Variation af Holdninger

Ligesom alt, uanset om protein og fedt forårsager blodsukker-spikes eller endda en mild stigning variere fra forskellige kilder. BistroMD siger, at for at undgå en blodsukker spike, du bør holde sig væk fra kulhydrater og sødet valg. Denne kilde tyder også på, at olier, fedtstoffer og proteiner er store muligheder for at forbedre blodsukker. Men BistroMD nævner, at magert protein er nøglen, og at holde sig væk fra kød, der bruger rasp eller mel, der i alt væsentligt vil tilføje kulhydrater.

Det kan koges ned til, hvad der virker for dig, dit blodsukker, og hvad din læge foreslår. Hver persons krop vil reagere forskelligt på forskellige spisesteder.

Om Forfatteren

Heather er en tekstforfatter og indhold strateg, der har specialiseret sig i sundhedssektoren. Hun har optrådt i det Gluten-Gratis magasin og har arbejdet med flere læger, tandlæger og kiropraktorer.

ADVERT

Mest populære