Sund Kost >> Sunde Måltider

Hvordan at Øjeæblet Mad og Serverer Størrelser

Skrevet af Serena Stilarter; Opdateret 17 December 2018

Eating overdimensionerede portioner får dig til at indtage for mange kalorier, som fremmer vægtstigning. Dele, der tilbydes på restauranter er typisk tre til fire gange en sund og størrelse, med stor middag plader og hjem køkkengrej, kontrollerer dele i dit køkken er en kamp for. Snarere end omhyggeligt vejer hvert måltid eller snavs ekstra retter til at måle de enkelte fødevarer, øjeæblet portions størrelser som er baseret på størrelsen af fælles objekter. Dette er mere præcist end at bruge din hånd, som hand størrelse varierer meget fra person til person.

Proteiner

Mejeriprodukter, æg, kød, fisk, fjerkræ, tofu, bønner, nødder og frø er eksempler på fødevarer, i protein-gruppen. American Heart Association anbefaler spiser ikke mere end en portion nødder og frø, 6 ounce af kød og tre portioner af mejeriprodukter hver dag. En 1-ounce servering af ost, der er på størrelse med to standard terninger. En 8-ounce eller 1-kop, der serverer mælk, is, yoghurt eller kogte bønner er omtrent så stor som en tennisbold. Til fisk, kød og fjerkræ, standard portioner er omkring 3 ounce, hvilket er på størrelse med et sæt spillekort eller et checkhæfte, afhængigt af tykkelsen af skåret. 2 spsk servering af nød eller frø smør er omtrent lige så stor som en ping-pong bold, og en 1-ounce servering af nødder eller frø er omkring størrelsen af fire terninger.

Korn

Hele Korn Råd anbefaler, at spise tre portioner af korn -- tror, brød, pasta, korn og ris-hver dag. En 1/2-cup servering af kogte ris, pasta og andre korn, der skal udfylde en standard cupcake wrapper. For sandwich brød, en skive er en portion, og bør være på størrelse med et CD-cover. En servering af cornbread, en middag roll og lignende brød, bør være på størrelse med en standard bar af sæbe. En 1-cup servering af tørt korn er omtrent lige så stor som en tennisbold. Til pandekager og vafler, den ene er en enkelt, der serverer, og det bør ikke være større i diameter end en CD.

Frugt og Grøntsager

Målet for fire portioner af frugt og fire portioner af grøntsager hver dag. En servering af frugt er normalt en medium-størrelse stykke eller 1 kop hakkede, der er på størrelse med en tennisbold. En 1/4-cup servering af tørret frugt er omtrent på størrelse med et stort æg. Til grøntsager, en 1/2-cup, der tjener omkring størrelsen af en pære eller en scoop is. En 3/4-cup servering af grøntsager eller frugt juice, der skal udfylde en lille Styrofoam-kop.

Fedt, Snacks og Slik

American Heart Association anbefaler, at begrænse dit forbrug af fedt-herunder olie-og slik til to gange dagligt. En servering af smør, olie eller lignende fedt er på størrelse med et par stablet kvartaler. 2 spsk servering af salat dressing eller 1 ounce af slik, chips eller chokolade bør ikke være større end størrelsen af en ping-pong bold eller en pakke af tandtråd. For chips, popcorn og andre luftige snacks, en 1/2-cup, der tjener bør ikke være større end en glødepære.

Om Forfatteren

Serena Stilarter er en Colorado-baseret forfatter, der har specialiseret sig i sundhed, fitness og mad. Taler tre sprog og arbejder på et fjerde, Styles er at forfølge en Bachelor i Lingvistik og forbereder sig på at rejse verden rundt. Når stilen er ikke at skrive, at hun kan blive fundet vandring, madlavning eller at arbejde som en certificeret kostvejleder.

ADVERT

Mest populære