Sund Kost >> Sunde Måltider

Ekstra Jomfru Kokos Olie Kosttilskud

Skrevet af Michelle Kerns; Opdateret juli 20, 2017

Amerikanerne er efterhånden spiser mere kokosolie, rapporterer det AMERIKANSKE Department of Agriculture. En del af sin popularitet, kan stamme fra forskning, der gennemføres i 1990'erne, som har angivet, kokos olie, der kan hjælpe med at beskytte mod hjertesygdomme. Mens ekstra jomfru kokos olie kosttilskud kan give nogle sundhedsmæssige fordele, Dr. Walter C. Willett fra Harvard School of Public Health rådgiver bruger kokosolie med forsigtighed. Spørg din læge om de mulige fordele og ulemper.

Forståelse Ingredienser

Ekstra jomfru kokos olie kosttilskud er typisk tilbud, som softgel kapsler, der leverer 50 kalorier og 5 gram mættet fedt per portion. For en sund voksen efter en 2,000 kalorie diæt, at mængden af mættet fedt ville være over 30 procent af den anbefalede daglige grænse. Næsten halvdelen af det mættede fedt er i en form, der er kendt som laurinsyre syre, selvom kokos-olie indeholder også linolsyre, palmitinsyre, stearinsyre, myristinaldehyd, caprylic og capric fedtsyrer. Den ydre overflade af kapslen kan indeholder vegetabilsk glycerin, gelatine og kunstige farvestoffer.

Mulige Sundhedsmæssige Fordele

En undersøgelse offentliggjort i "Fedt" i 2009 viste, at overvægtige kvinder, der suppleres med kokos olie dagligt i 12 uger, mens en lav-kalorie diæt og motion regelmæssigt oplevet mere af et fald i deres taljemål end forsøgspersoner, der gør det samme, men at supplere med sojaolie. Forskerne bemærkede, at kokosolie tilskud ikke øge lipid niveau af kvinders blod, selv om det er ukendt, om kokosolie ville have haft den samme effekt uden kost og motion. Willett tilføjer, at kokosolie, der synes at hæve din HDL eller "godt" kolesterol niveau, mere end andre fedtstoffer, muligvis på grund af sin høje koncentration af laurinsyre syre.

Potentielle Ulemper

Hvis du allerede har forhøjet kolesterol, tage ekstra jomfru kokos olie kosttilskud kan få det til at stige endnu højere. NutritionFacts.org grundlægger og klinisk ernæring specialist Dr. Michael Greger påpeger, at der i de fleste undersøgelser, herunder en offentliggjort i 2011 i "American Journal of Clinical Nutrition," kokos olie medvirket til at øge den samlede kolesterol, selv hos personer uden tidligere højt kolesteroltal. Producenten hævder, at kokosolie tilskud understøtter hjerte, hud og hår sundhed og fremmer vægttab ikke er understøttet af forskning.

Kokos Olie Supplement Anbefalinger

Begrænse dit samlede forbrug af kokosolie, herunder kosttilskud, rådgiver Willett. Hvis du ikke vælger at tage kokos olie kosttilskud, købe dem fra en velrenommeret forhandler -- nonprescription kosttilskud ikke er undersøgt af den AMERIKANSKE Food and Drug Administration til ingrediens renhed, styrke og effektivitet. Den AMERIKANSKE Farmakopé, en nonprofit organisation, der uafhængigt test kosttilskud, kan være i stand til at forsyne dig med oplysninger om dem, der har fået deres godkendelse. Deres hjemmeside indeholder en opdateret liste af verificerede mærker.

Om Forfatteren

Michelle Kerns skriver til en bred vifte af print-og online publikationer og har specialiseret sig i litteratur og videnskab emner. Hun har fungeret som en bog klummeskribent siden 2008 og er medlem af National Book Critics Circle. Kerns studerede engelsk litteratur og neurologi ved UC Davis.

Foto Credits

  • monkeybusinessimages/iStock/Getty Images
ADVERT

Mest populære