Sund Kost >> Kost

Øvelser til at kickstarte Stofskifte og Taber Vægt

Skrevet af Sam Vaid; Opdateret juli 20, 2017

Mange mennesker håber på at opdage en hurtig og nem måde at tage ud uønskede pund. Men den simple kendsgerning: Den måde til at miste vægt er at brænde flere kalorier end du indtager. Løb, cykling, cykling og circuit training er alle måder, du kan brænde en masse kalorier. Også, opbygge dine muskler betyder, at du vil forbrænde flere kalorier, selv mens din krop er i hvile. Hvis dit mål er at tabe sig på en sund måde, inkorporere øvelser ind i din daglige rutine.

Gå i moderat tempo i 30 minutter tre dage om ugen fremmer vægttab. Ifølge National Institutes of Health, at gå på en 15-minutters mile tempo anses for moderat intensitet. American College of Sports Medicine bemærker, at vedvarende, moderat fysisk aktivitet fører til større vægttab end en intens, periodevis, fysisk aktivitet, selv om, at intermitterende fysisk aktivitet holder længere. Start ud med at gå i 30 på hinanden følgende minutter på en 15-minutters-per-mile tempo og gradvist bygge op til 45 minutter ture på en mere intense tempo.

Cykling

Biking, som kører, fungerer hjerte og lunger, men cykling lægger mindre stress på leddene; det er en særlig god mulighed, hvis du har smerter i knæet. Som med vandreture, cykling i moderat intensitet i 30 kontinuerlig minutter tre dage om ugen, der kan hjælpe med at øge dit stofskifte og støtte vægttab. Riding fem miles i 30 minutter, betragtes som moderat intensitet, noter National Institutes of Health. Vælg den indstilling, der fungerer bedst for dig: mountainbike, road cykling eller stationær cykling.

Vand Aerobic

Lap svømning integrerer forskellige former for fitness: hjerte-kar-udholdenhed, muskelstyrke, muskel udholdenhed og fleksibilitet. Arbejder mod modstand af vand hjælper med at styrke musklerne i dine arme, ben og krop kerne. Som cykling, vand-aerobic sætter mindre stress på dine led, end du går eller løber. Hvis du har smerter i ryggen eller gigt i knæ, vand-aerobic, kan være den ideelle form for fysisk aktivitet. Gør vand-aerobic i 30 på hinanden følgende minutter tre gange om ugen, der kan hjælpe med at reducere dit kropsfedt.

Circuit Training

Circuit training omfatter fuldfører otte til 10 øvelser med lidt hvile mellem dem. En circuit training program bør indeholde øvelser for din overkrop, underkrop og core og omfatter modstand og aerobe øvelser. For eksempel, kredsløb øvelser kunne omfatte 10 gentagelser af gratis-vægt biceps curls, to minutter af stationære cykling, 25 crunches, et minut af roning og 10 gentagelser af lunges. Den Amerikanske Råd om Motion bemærker, at en 150 pund person, der fuldfører en time af circuit træning ved moderat intensitet vil brænde 308 kalorier. Begynde med en 30-minutters kredsløb træning af otte øvelser. Du kan gøre fremskridt ved at øge modstanden i din styrketræning-øvelser og afkortning af pauser.

Om Forfatteren

Dr. Sam Vaid har specialiseret sig i sundhed, wellness -, ernærings-og sportspræstationer. Han er præsident og CEO for Sci-Sport, en omfattende sundhed, wellness og sport performance organisation. Han er uddannede gennem American College of Sports Medicine og har en doktorgrad i fysisk terapi fra Medical College of Georgia.

Foto Credits

  • Polka Dot Images/Polka Dot/Getty Images
ADVERT

Mest populære