Sund Kost >> Ernæring

Hvad Er For Store C-Vitamin Bruge?

Folk bruger C-vitamin kosttilskud til behandling af forkølelse, infektioner, acne, bronkitis, mavesår, mave-tarm problemer og forhold af blære og prostata. Som en antioxidant, C-vitamin spiller en rolle i at holde din sunde celler og hjælper din krop med at opretholde en ordentlig immunforsvaret. At tage store mængder af C-vitamin, men kan medføre komplikationer som følge af interaktioner med andre lægemidler og stoffer.

Indtag

Kvinder bør få 75 mg C-vitamin per dag, per Institute of Medicine ' s anbefalinger, og mænd skulle få 90 mg. Indtil 2000, IOM ikke udpege en tolerable øvre indtag grænse, eller UL, C-vitamin, fordi der var meget, der tyder på, at tage store mængder, at det kan være skadeligt. Nye data fik dem til at sætte en UL af 2.000 mg per dag for mænd og kvinder, som ikke vil have en negativ effekt på sundheden for de fleste mennesker.

Nyresten

Hvis du er på en forhøjet risiko for at udvikle nyresten, du bør undgå for stort C-vitamin bruge. I 2004, Boston forskere har offentliggjort en undersøgelse i "Journal of the American Society of Nephrology (asn)," i, som de detaljeret, hvordan de har overvåget kost af 45,619 mænd til 14 år. De mænd, der tog 1.000 mg C-vitamin per dag eller mere, havde en 41% højere risiko for nyre sten end dem, som tog mindre end 90 mg C-vitamin per dag.

Blodfortyndende Medicin

Hvis du tager et antikoagulerende medicin, eller en blod tyndere, kan det ikke fungere godt, hvis du tager store mængder af C-vitamin, kosttilskud, ifølge National Institutes of Health. At tage mere end 1.000 mg C-vitamin per dag kan blokere virkningen af disse lægemidler, hvilket øger din risiko for at udvikle blodpropper, ifølge Linus Pauling Institute. Hvis din sundhedspleje udbyder ordinerer et antikoagulerende lægemiddel, søge råd med hensyn til C-vitamin tilskud.

Andre Interaktioner

Forskere undersøger, om uforholdsmæssigt store C-vitamin-tilskud kan reducere effektiviteten af kræft, HIV og kolesterol-sænkende medicin, ifølge NIH. Det kan også medføre, at din krop til at optage mere aluminium fra produkter som antacida, og hæmmer kroppen fra at slippe af med østrogen, forstærker hormon ' s effekter. At tage megadoser af multivitaminer, der indeholder store mængder af vitaminer C, E og selen kan også hæmme niacin fra at øge din gode kolesterol.

Om Forfatteren

Maia Appleby er en NASM-certificeret personlig træner med mere end 15 års erfaring i fitness-branchen. Hendes artikler har været udgivet i en lang række forskellige trykte magasiner og online publikationer, herunder den Gale Encyclopedia of Nursing and Allied Health, New Moon og Netværk Bodybuilding.com.

Foto Credits

ADVERT

Mest populære